Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

Uludağ, Safir ile zirvede

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Uludağ Turizm, 2011 yılı otobüs yatırımında Temsa Yeni Safir’i tercih etti.

Uludağ, Safir ile zirvede

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Uludağ Turizm, 2011 yılı otobüs yatırımında Temsa Yeni Safir’i tercih etti. Firma ortağı Özdemir Şengörenoğlu, “Safier’i test ettik ve rakiplerine göre yakıtta cimri ğunu tespit ettik. Tek kelimeyle özetleyecek olursak yakıtta Safir ile zirvedeyiz” .

Temsa Yetkili Satıcısı Karahallılar Otomotiv tarafından Uludağ Turizm’e satışı yapılan Yeni Safir, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Uludağ Turizm firma ortaklarırndan Özdemir Şengörenoğlu ve Özcan Şengörenoğlu, Hakser – İnalp Tur’dan Hakan Bayram ve İlhan İnalp ile Karahallılar Satış Müdürü Mehmet Kırkağaç ve Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim katıldı.

Özdemir Şengörenoğlu, “Test ettiğimiz Safir’in muadilleri arasında gözle görülür bir şekilde yakıt avantajı, performans, konfor ve güvenlik sağladığını gördük. Böylelikle Temsa Safir’in filomuzdaki yerini almasına karar verdik. Tek kelimeyle özetleyecek olursak yakıtta Safir ile zirvedeyiz. Firma bünyemizde çalışan ve yıllardır memnun olarak kullandığımız eski Safir’lerimiz ise taşımacı firmalarımıza iş ortağı olarak devam edecekler. Temsa Safir’in sunduğu avantajlardan faydalanacağımız için gerçekten mutluyuz. Sezon başında da alımlarımızı sürdüreceğiz” .

Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Uludağ Turizm gibi turizm taşımacılığı konusunda önemli işlere imza atan bir firmanın filosunda Safir marka aracımızın çalışmaya başlaması bizleri mutlu etti. Test edilen aracımızdan duydukları memnuniyet sayesinde filolarını Temsa Safir ile güçlendiren Uludağ Turizm ile yaptığımız işbirliği son derece önemli.”