Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

Mars, 200 adet Renault Trucks Premium aldı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Mars Logistics, 2011 yılı araç yatırımlarına hızlı başladı.

Mars, 200 adet Renault Trucks Premium aldı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Mars Logistics, 2011 yılı araç yatırımlarına hızlı başladı. Filosunda 500 adet Renault Trucks marka çekici bulunan firma, araç yatırımlarında tercihini yine aynı markaya yaparak 200 adet Premium 460.18 T GV çekici aldı.

Mars Logistics, Yenibosna tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine, Mars Logistics’ten Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu ve Taşımacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Bilgili ve firmanın üst düzey yöneticileri katıldı. Renault Trucks’ı temsilen ise Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Dominique Pollien ve Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu törende hazır bulundular.

200 adet Renault Trucks Premium aracı teslim alan Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu “Yıllardır süregelen işbirliğimiz ve uzun araştırmalardan sonra bu kadar büyük bir alımda en doğru kararı verdiğimizden eminiz. Sağladığı yakıt tasarrufu ve Euro 5 avantajları ile Mars Logistics olarak müşterilerimizin memnuniyetini arttıracağımızı ve uluslararası düzeyde rekabetçi koşullara sahip olacağımızı düşünüyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz her alandaki nakliyenin çok önemli bir ayağı olan Karayolu nakliyesi bölümümüz bu yeni alımlarımızla daha da ileriye gidecektir” .

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Dominique Pollien ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Ekonominin lokomotifi olan lojistik sektöründe böylesine dev bir satış gerçekleştirmek sektörümüz adına bizim için gurur verici bir ayrıcalık. Bu tür yüklü satınalmaların sektöre canlılık getirdiğine inanıyoruz. Türkiye’deki lojistik sektörünün gelişimi artık tüm dünyada kabul görmüş bir düzeyr. Bizim açımızdan baktığımızda ise Renault Trucks olarak araçlarımız düşük kullanım maliyetleri ve yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Araçlarımız ve satış sonrası hizmet ağımız ile lojistik sektörüne avantajlı hizmetler sunuyoruz. Mars Logistics’in Renault Trucks ile devam etme kararını memnuniyetle karşılıyorum.”