Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:36   Güncelleme : 13-11-2014 17:36

Aydın’da ‘Prestij’li konfor

Kentiçi toplu taşımacılık sektöründe kaliteli ve konforlu hizmet sunmayı hedefleyen Aydın Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi, filo yenileme çalışmalarına başladı.

Aydın’da ‘Prestij’li konfor

Kentiçi toplu taşımacılık sektöründe kaliteli ve konforlu hizmet sunmayı hedefleyen Aydın Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi, filo yenileme çalışmalarına başladı. Kooperatif, araç alımlarında tercihini Temsa’nın Prestij City modelinden yana kullandı.

Temsa Yetkili Satıcısı Özpam Otomotiv tarafından Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi’ne satışı yapılan Prestij City’lerin ilk partisi olan 11 adet otobüs, Aydın’da düzenlenen törenle teslim edildi.

Aydın Anemon Otel’de 160 kooperatif üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı ve akşam yemeğinde; Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Denetimli Özel Halk Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, Temsa Yetkili Satıcısı Özpam Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Güney, Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Temsa Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan hazır bulundu.

Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, “Yaklaşık 2 buçuk yıldır sürdürdüğümüz minibüsten otobüse geçiş sürecinde satınalma sürecimizin sonuna geldik. Aydın Kooperatifi yönetim ve üyeleri olarak Temsa Prestij City’nin sunduğu yakıt tasarrufu, konforu, yüksek performansı ile Özpam Otomotiv ve Temsa yetkililerinin yakın desteği karar vermemizi kolaylaştırdı. Temsa’nın hem satışta hem de satış sonrası hizmetlerdeki profesyonel ve düşük maliyetli tutumu Prestij City’nin Aydın’da faaliyete geçmesinde en büyük etkenlerden” .

GÜCÜNÜZE GÜÇ KATACAK

Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl da toplantıda yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “Temsa Prestij City marka araçlarımız ile Aydın halkına hizmet vereceğimiz için gururluyuz. Titizlikle yürütülen incelemeler sonucunda Temsa Prestij City üzerinde karar kılan Aydın Kooperatif Yönetici ve üyelerinin, ne denli doğru bir karar verdikleri çok kısa bir süre zarfında ortaya çıkacaktır. Temsa Prestij City gerek yakıt tasarrufu, gerekse satış ve satış sonrası hizmetlerdeki düşük maliyeti ile Aydın Kooperatif filosunun gücüne güç, kazancına kazanç katacak.”