Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:36   Güncelleme : 13-11-2014 17:36

Tırsan, Konya servisini açtı

Satış ve satış sonrası hizmetleriyle adından sıkça söz ettiren DAF-Tırsan, Konya servisinin de açılışını yaptı.

Tırsan, Konya servisini açtı

Satış ve satış sonrası hizmetleriyle adından sıkça söz ettiren DAF-Tırsan, Konya servisinin de açılışını yaptı. DAF-Tırsan Otomotiv A.Ş. Konya Servisi’nde hem çekici hem de treyler müşterilerine hizmet verilecek.

Konya’nın Karatay ilçesinde toplam 13.000 m² alana sahip olan DAF-Tırsan tesisinin, satış showroom alanı 1500 m² ve satış sonrası servis alanı 1800 m² kapalı alana sahip. Tesis aynı anda 20 çekici veya 10 treylere servis hizmeti sunabilme kapasitesine sahip. Fren test, boya, şase ve kabin düzeltme ve takograf kalibrasyonu gibi hizmetlerin verildiği serviste TÜV muayene öncesi gerekli tüm kontroller yapılabilmekte.

DAF-Tırsan Otomotiv A.Ş. Konya Servisi açılışına; Konya İl Daimi Encümeni Erol Küçükbakırcı, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra çok sayıda Konya ve diğer illerden davetliler katıldı. Açılış töreninde DAF-Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Tırsan Treyler Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun ve DAF-Tırsan Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü Ferda Öçmen’de hazır bulundu.

YILI LİDER KAPATTI

Açılışta ilk konuşmayı yapan Tırsan Treyler Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun, Tırsan’ın TAİD (Ağır Ticari Araçlar Derneği) üyeleri arasında %51 pazar payı ile 2010 yılında da pazar payını arttırdığını ve liderliğini bir kere daha tescillediğini söyledi.

TIRSAN 34 YILDIR HEP EN İYİSİNİ ÜRETTİ

Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise yaptığı konuşmada, “Taşımacılıkta bu bölge çok iyi şeyler yapıyor. 1960-70’ lerde uluslararası nakliye denince akla Konya gelirdi. O sıralarda Avrupa’ya gittiğimizde bakar hep daha iyisini nasıl yapabiliriz diye araştırırdık. Bu bilinçle Tırsan 34 yıldır hep en iyisini yaptı. Konya son 10 yılda çok gelişti. Her sektörde faaliyet gösteren Konya’yı çok başarılı buluyorum. Yapılan güzel işlerden dolayı Konya’ya şapka çıkartıyorum” .

DAF-Tırsan Konya Yetkili Satış Sonrası Servisi ile servis, yedek parça ve tüm bakımlarda müşterilerinin hep yanında olacaklarını belirten Nuhoğlu, Konya’ya daha sık ziyaret gerçekleştirmeyi planladığını ve önümüzdeki dönemde Konya için neler yapabileceklerini araştırdıklarını sözlerine ekledi.