Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:37   Güncelleme : 13-11-2014 17:37

Lider, lider ile çalışır

Öğrenci ve personel taşımacılığının lider firmalarından Gürsel Turizm, özmal yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Lider, lider ile çalışır



Öğrenci ve personel taşımacılığının lider firmalarından Gürsel Turizm, özmal yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma, siparişini verdiği 15 adet Otokar Sultan 140S aracı teslim aldı. 5 bin araçlık filoya sahip klarını dile getiren Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, firmanın özmal sayısını ise 340 olarak açıkladı. Otokar Satış Müdürü Murat Tokatlı, “Gürsel sektörün lideridir. Ototar’da 27 kilişik otobüs gurubunun lideri. Dolayısıyla lider, lider ile çalışır”
.

Otokar Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv tarafından Gürsel Turizm’e satışı yapılan 15 adet Sultan 140S otobüs, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Birant, Yönetim Kurulu Üyesi Hürür Gündüz, Genel Müdür Banu Birant, Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Koçyiğit, Otokar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Otokar Satış Birimi Yöneticisi Murat Torun ve Otokar Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv’in sahibi Kerim Civelek katıldı.

SEKTÖR YÜZDE 33 BÜYÜYOR

Taşımacılık sektörünün her yıl yüzde 33 büyüdüğünü dile getiren Yönetim Kurulu Üyesi Hürür Gündüz, “Gürsel Turizm 5 bin araçlık bir filo ile hizmet vermektedir. Yaptığımız alımlarla birlikte özmal araç sayımız 340’a yükseldi. Taşımacılık sektörü yüzde 33 büyüyor. Bir yandan araç parkını yenilerken diğer yandan da yedekte araç bulundurmaya çalışıyoruz. Şuanda 15 adet Otokar Sultan alımı yaptık ve 10 adet daha sipariş verdik. En kısa sürede bu siparişimizi de teslimata dönüştüreceğiz” .

ÇÖZÜM ORTAĞI ÇAVUŞOĞLU

Gündüz, araç alımlarında Otokar bayii Çavuşoğlu Otomotiv’i tercih etmelerinin nedenini ise şöyle açıkladı: “Uzun yıllardır Çavuşoğlu Otomotiv ile çalışıyoruz. Tüm alımlarımızda ellerinden gelen her türlü kolaylığı bize gösteriyorlar. Artık aileden biriyiz. Ayrıca bizim 2.el araçlarımızda da yine çözüm ortağımız Çavuşoğlu Otomotiv’dir. Bize gösterdikleri yakınlıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”

FAYDA MALİYET ANALİZİ YAPACAĞIZ

Gürsel Turizm’de bir değişim rüzgârı estiğini açıklayan Genel Müdür Banu Birant ise şöyle konuştu: “Hedefimiz filodaki tüm araçlarımızı özmala çevirmek. Bu çalışmaları yaparken de çevreci araçları tercih ediyoruz. Şuanda bize Sultan 140S araçların sınıfında en az yakıt harcayan araç ğu satıcı firma tarafından dile getirildi. Araçlarımızı yenilememiz ile birlikte fayda maliyet analizleri yapacağız. Bunun sonucunu da Mart-Nisan gibi paylaşacağız. Burada hangi markanın aracı ne kadar yakıyor, hangi marka aracın işletme maliyetleri daha düşük tüm bunları çıkartacağız ve ortaya çıkan eksiklerin giderilmesi yönünde üreticilerimiz ile fikir alış-verişinde bulunacağız.”

YAKITTA İDDİALIYIZ

Otokar’ın, 2 yıldır otobüs pazarında liderliğini koruduğunu hatırlatan Satış Müdürü Murat Tokatlı, Gürsel Turizm’e teslim edilen araçların binek araç konforunda ğunu söyledi. Yakıtta sınıfının en az yakıt tüketen aracı ğunu dile getiren Tokatlı, “Aracımız yakıtta cimri ve uzun ömürlüdür. Bizim araçlarımız uzun testlerden geçtikten sonra müşteriye sunulmaktadır. Galvanizli içyapısıyla asla paslanma sorunu yoktur. Otokar otobüs pazarının lideridir, Gürsel Turizm’de taşımacılığın lideri. Dolayısıyla lider, lider ile çalışır” .