Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:37   Güncelleme : 13-11-2014 17:37

Otokar’ın ilk bayan satış elamanı Zuhal Demiröz

Türkiye genelinde 90 yetkili satıcısıyla hizmet veren Otokar’ın bayii satış elamı Zuhal Demiröz, "Otokar bünyesinde ilk bayan satış elemanı” olarak tarihe geçti.

Otokar’ın ilk bayan satış elamanı Zuhal Demiröz

Türkiye genelinde 90 yetkili satıcısıyla hizmet veren Otokar’ın bayii satış elamı Zuhal Demiröz, "Otokar bünyesinde ilk bayan satış elemanı” olarak tarihe geçti. Kısa sürede sektörle kaynaşan Demiröz, 22 adet otobüs satışına imzasını attı.

İşletme Fakültesinden mezun ktan sonra iş hayatına 2003 yılında gıda sektörüyle adım atan Zuhal Demiröz, Ekim 2010 tarihinde Otokar Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv ile ticari araç sektörüne giriş yaptı. 3 aylık hızlandırılmış eğitim programını başarıyla layan Demiröz, satış ekibinde yerini aldı.

“Sektörü seviyorum. Müşterilerini seviyorum. Bu sektörde çalışmaktan mutluluk duyuyorum” diyen Zuhal Demiröz, en büyük hedefinin ise bayide başladığı çalışma hayatına, üretici firmanın pazarlama ekibinde yeralarak devam etmek ğunu dile getirdi.

Otokar yetkili satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv Otobüs Satış Yöneticisi Zuhal Demiröz, “Otobüs satmayı seviyorum. Otobüs sattığım inanılmaz büyük mutluluk duyuyorum. 5 aydır buradayım ve satışta 2 aydır yoğunlaştım. 2 ayda 22 tane otobüs satışı gerçekleştirdim. Hedeflerim çok büyük. Umarım her şey yolunda gider ve güzel projelere imza atarım. Gıdadan gelmemi kıyaslarsak, otobüs sektörü satışta en iyisi. Otobüs müşterileri beni saygıyla, sevgiyle karşılıyorlar. Çok memnum. Bundan sonraki hayatımı kesinlikle otobüs sektöründe, otobüs satmakla geçireceğim. Hiçbir şekilde başka bir sektöre geçmeyi düşünmüyorum. Kariyer yapmak istiyorum. Hedeflerim var ve bu hedeflerime ulaştıktan sonra üretici firmaların pazarlama bünyesinde devam edeceğim” .