Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:37   Güncelleme : 13-11-2014 17:37

Temsa’da hedef: en iyi müşteri memnuniyeti

Temsa, sunduğu yüksek kaliteli ve kullanıcısına kazandıran ürünlerinin yanında satış sonrası hizmetlerinin kalitesini artırmayı da sürdürüyor.

Temsa’da hedef: en iyi müşteri memnuniyeti

Temsa, sunduğu yüksek kaliteli ve kullanıcısına kazandıran ürünlerinin yanında satış sonrası hizmetlerinin kalitesini artırmayı da sürdürüyor. Temsa Global, Otobüs Servis Müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantıda, ürün ile müşteri arasındaki köprü görevi gören satış sonrası hizmetlerde iş mükemmeliyeti konulu çalıştay düzenledi.

İstanbul Legend Otel’de Temsa Otobüs ve midibüs servis yetkililerinin katıldığı toplantının ardından, “satış sonrası hizmetlerde iş mükemmeliyeti” kapsamında bir çalıştay düzenledi. Çalıştay, Temsa Satış Sonrası Hizmetler Müdürü İsmail Şimşek başkanlığında gerçekleştirildi.

Türkiye’nin tüm bölgelerinden 65 kişilik Temsa otobüs ve midibüs servis müdür ve yetkililerinin katılımıyla düzenlenen toplantı da 2010 yılı genel değerlendirmesi yapıldı. Geçen yılın verilerinin paylaşılmasının ardından ise 2011 yılı hakkında öngörüler değerlendirildi. Toplantı ardından gerçekleştirilen iş mükemmeliyeti çalıştayı ile otobüs satış sonrası hizmetlerin strateji yol haritası belirlendi.

Temsa Satış Sonrası Hizmetler Müdürü İsmail Şimşek, “Aracın üretimi ile müşteri arasındaki köprü satış sonrası hizmetlerdir. Bu alanda ne kadar güçlü olursak müşteri memnuniyetimiz de o yönde artar. Temsa Global olarak müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için sürekli yeni projeler geliştiriyoruz. Bu hedeflere ulaşmanın yolunun yetkili servislerimize liderlik yaparak gerekli tam desteği vermekten geçtiğinin bilincindeyiz” .