Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:37   Güncelleme : 13-11-2014 17:37

Mercedes, 3 firmaya 45 Axor teslim etti

Uluslararası nakliye firmalarından Karçağ, Real Akkuş ve Emiroğlu Nakliyat 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde Mercedes-Benz’i tercih etti.

Mercedes, 3 firmaya 45 Axor teslim etti

Uluslararası nakliye firmalarından Karçağ, Real Akkuş ve Emiroğlu Nakliyat 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde Mercedes-Benz’i tercih etti. Firmalar, siparişini verdiği Axor çekicileri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

KARÇAĞ NAKLİYAT: 30 ADET

Türkiye'nin önde gelen taşımacılık şirketlerinden biri olan Karçağ Nakliyat, 30 adet Mercedes-Benz Axor 1840LS Euro5 aracı filosuna katarak araç parkındaki Mercedes-Benz marka çekici sayısını 280’e yükseltti.

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası’nda gerçekleşen teslimat törenine Karçağ Nakliyat firma sorumlusu Nedim Çağlı, Mercedes-Benz Türk Gaziantep/Koluman Bayii Satış Müdürü Özkan Yegül, Bayi Satış Danışmanı Cüneyt Sami Ozan ve Mercedes-Benz Türk A.Ş. Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın katıldı.

Nedim Çağlı, Axor araçları tercih etmelerinde Mercedes-Benz çekicilerin az yakıt tüketmesinin çok önemli ğunu belirtti. Araçların ikinci el değerinin yüksek olmasına önem verdiklerini de söyleyen Çağlı, 2011 yılı içerisinde Mercedes-Benz araç alımlarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

REAL AKKUŞ NAKLİYAT: 9 ADET

Yurt içi ve yurt dışına yük taşımacılığı yapan Real Akkuş Nakliyat, araç alımlarında Axor 1840LS çekicileri tercih etmeye devam ediyor. Araç parkındaki 15 aracın ını Mercedes-Benz marka araçlardan oluşturan şirket, filosunu 9 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E4 ile güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin Aksaray Kamyon Fabrikası’nda gerçekleşen teslimat törenine Real Akkuş Nakliyat firma sahibi Ramazan Bozboğa, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın ve Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz katıldı.

Ramazan Bozboğa, Mercedes-Benz Axor’u piyasanın en az yakıt tüketen aracı olması, ikinci el değerinin yüksek olması ve yedek parça sorununun olmamasından dolayı tercih ettiklerini söyledi. Bozboğa, 2011 yılı içinde Axor yatırımlarına devam edeceklerini de yaptığı konuşmada belitti.

EMİROĞLU NAKLİYAT: 6 ADET

Uluslararası yük taşımacılığı yapan Emiroğlu Nakliyat, filosunu 6 adet Mercedes-Benz Axor 1840LS E4 çekici yatırımları ile güçlendirdi. Böylece Kayseri merkezli firmanın filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısı 18 adede yükseldi.

Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin Aksaray Kamyon Fabrikası’nda gerçekleşen teslimat törenine Emiroğlu Nakliyat firma sahipleri Ahmet ve Erdoğan Balcı, Mercedes-Benz Türk Bayraktarlar Merkay Bayisinden Kamyon Satış Danışmanı Alpay Akbulut, Mercedes-Benz Türk A.Ş.'den Kamyon Müşteri Merkezi Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz katıldı.

Tören sonunda konuşma yapan Ahmet ve Erdoğan Balcı, Mercedes-Benz Axor’dan çok memnun klarını ve yıl içerisinde Axor yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.