Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Dünyada MAN, ahirette iman!

Uluslararası nakliye firmalarından Grupaj Servis Uluslararası Nakliye şirketi, filo genişletme çalışmalarında MAN TGX 18.

Dünyada MAN, ahirette iman!

Uluslararası nakliye firmalarından Grupaj Servis Uluslararası Nakliye şirketi, filo genişletme çalışmalarında MAN TGX 18.440 LLS-U çekicileri tercih etti. Firma, siparişini verdiği 10 adet çekiciyi teslim alarak filo sayısını 100’e yükseltti. Firma Genel Müdürü Hasan Akandere, “MAN’ın dayanıklılığı ve teknolojisi asla tartışılmaz. Biz Konyalıyız. Konya’da MAN’ı olmayana kız dahi vermezlerdi. Dünyada MAN, ahirette iman” .

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. tarafından Grupaj Servis Uluslararası Nakliye şirketine satışı yapılan 10 adet TGX 18.440 LLS-U çekici, MAN’ın İstanbul şubesinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Grupaj Servis Uluslararası Nakliye Genel Müdürü Hasan Akandere, Müşteri Hizmetleri Müdürü Melda Aşar, Kalite Yönetim ve Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Pınar Atiş, MAN İstanbul Şube Direktörü Aydın Yumrukçal, MAN Financal Satış ve Pazarlama Müdürü Vahit Altun, Kamyon Satış Müdürü Çağatay Kepek ve Bölge Satış Yöneticisi Doğan Gamsız katıldı.

Grupaj Servis Uluslararası Nakliye Genel Müdürü Hasan Akandere, “Firmamız 1992 yılında kuruldu ve uluslararasına nakliye hizmeti vermekteyiz. MAN ile ilk işbirliğimiz 5 yıl önce bir deneme alımıyla başladı. Aldığımız araçların performansından kça memnun kaldık ayrıca araçların işletme maliyetleri de rakiplerine göre çok uygundu. MAN’ın her kalite üstünlüğü tartışılmazdı zaten. Bu seneki araç alımımızda da kararımızı MAN olarak verdik. İnşallah MAN olarak ta devam edeceğiz. Şuanda filomuzda 100 adet çekicimiz ve 175 adette römorkumuz var. Bunlardan 11 a ise MAN. 15 adetlik MAN siparişi de düşünüyoruz. Bugünkü teslim aldığımız araç sayımız ise 10. Biz aslen Konyalıyız. Konya’da MAN kullanımı çok yaygındır. Bizim en çok çalıştığımız ülke de Almanya. MAN’ın üretimi de Almanya ğu için hem yedek parça olsun hem de servis ağı bakımından bize daha uygun ğunu düşünüyoruz. Ayrıca Konya’da MAN’ı olmayana kız vermezler. Dolayısıyla dünyada MAN, ahrette iman” .

Firma olarak 2011 yılında araç yatırımı, 2014 yılında ise lojistik yatırımı planladıklarını açıklayan Akandere, konuşmasına şöyle devam etti: “Piyasa şartlarına göre yatırımlarımızın devamı olacak. Şuanda araç yatırımı gerçekleştiriyoruz. Lojistik yatırımlarımızı 2014 olarak planladık. Sektörümüze sahip çıkalım. Uluslararası nakliyeciler olarak daha iyi yere geleceğimize inanıyorum. Ro-Ro hatlarını da kullanıyoruz. Bu seneki araç yatırımlarımızdaki filo sayını 125 çekici ve 200 adet römork olarak belirledik.”

SEKTÖRÜN ÖDÜLLÜ ARAÇLARI

Grupaj Servis Uluslararası Nakliye şirketine yıl içerisinde teslim edilecek araç sayının 25 ğunu açıklayan MAN İstanbul Şube Direktörü Aydın Yumrukçal, “25’lik paket görüşüyoruz. Bugünkü 10 adetlik teslimat, 25’lik paketin ilk teslimatıdır. MAN TGX araçlarımızın üstün özellikleri var. 2008 yılında da Avrupa’nın en prestijli ödülünü kazandı. MAN son 10 yılda 3 kez, toplamda 7 kez bu ödülü alan tek firmadır. Bu araçlarımızın da en büyük özelliklerinden birisi rakiplerine göre daha hafif araç olmasıdır. Bu araçlarımızda sektörün en hafif motoru vardır. Aracımızın çok önemli bir kilo avantajı vardır ki; uluslararası nakliyede tonaj sınırlamaları dikkatli tutulduğu için aracın müşterimize kazancı çok fazladır. Çok cimri bir araçtır. Asıl yakıt tüketiminin yüksek ğu düşük devirlerde bile yüksek basınç sağlayarak devirden bağımsız yakıt tüketimini düşürebilmektedir. Bu da yakıt teknolojisinin bir özelliğidir. Müşterilerimizden de bu yönde çok olumlu sözler duyuyoruz” .

MAN FİNANS, SEKTÖRÜN YANINDA

Finans hizmeti olarak sektörün yanında klarını ve firmalara uygun ödeme seçenekleri sunduklarını dile getiren MAN Financal Satış ve Pazarlama Müdürü Vahit Altun ise şöyle konuştu: “Grupaj Servis Uluslararası Nakliye firması, MAN finansal hizmetlerini tercih etti. Bizimde sektöre 2010’da ciddi desteklerimiz . Bu yılda bu şekilde değerli müşterilerimizin yatırımlarına katkılar sağlamaya devam edeceğiz. Grupaj Servis Uluslararası Nakliye firması arzu ederse Mayıs ve Haziran ayındaki yatırımlarında da destek olmaya devam edeceğiz. MAN finansal hizmetleri olarak bizim en büyük avantajımız; müşterilerimizin istediği ödeme planları ve daha uygun ödeme şartları ve dönemsel ödemelerinde kendi nakit akışına uygun ödeme planları sunmamızdır. MAN Finansal olarak her sektörün yayındayız.”