Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Kale ve Yonca’ya Prestij geldi

Trakya Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kale Seyahat ve Yonca Turizm, araç yenileme ve filo genişletme çalışmaları kapsamında tercihlerini yine Temsa’dan yana kullandı.

Kale ve Yonca’ya Prestij geldi

Trakya Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kale Seyahat ve Yonca Turizm, araç yenileme ve filo genişletme çalışmaları kapsamında tercihlerini yine Temsa’dan yana kullandı. Kale Seyahat ve Yonca Turizm siparişlerini verdikleri Prestij Super Deluxe araçlarını teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Temsa Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv tarafından Kale Seyahat’e 3 ve Yonca Turizm’e de 4 olmak üzere toplam 7 adet satışı yapılan Prestij Super Deluxe, Büyük İstanbul Otogarı’nda düzenlenen törenle teslim edildi.

Araç teslim törenine Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar, Yonca Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Yakut, Temsa Otobüs Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Temsa Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Barış Ateşoğlu ve Bayi Satış Müdürü Sonat Demirci katıldı.

Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar; “Temsa kalitesini yakından tanıyan bir firma olarak Safir ile yaşadığımız yüksek kazanç ve konforu bugün teslim aldığımız Temsa Prestij Super Deluxe’ler ile de yaşayacağımıza eminiz. Temsa Prestij Super Deluxe’un güven ve konforunun yanında sağladığı ekonomik yakıt tüketimi ve gücü ise onu tercih etmemizde büyük etken” .

Prestij Super Deluxe’ün personel ve servis taşımacılığındaki önemini vurgulayan Temsa Otobüs Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan ise şunları söyledi: “Daha önce Temsa kalite ve kazancını yakından gözlemleyen değerli firmalarımız, bu yeni alımlarıyla filolarına ‘Prestij’ de kattılar. Prestij Super Deluxe’lerin Kale Seyahat ve Yonca Turizm filolarına hayırlı olmasını diliyoruz.”