Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Connect Silver özel serisi pazarda

Ford Otosan, özel aksesuarlarla donatılan ve sınırlı sayıda üretilen yüksek donanımlı yeni Transit Connect Silver serisini pazara sundu.

Connect Silver özel serisi pazarda

Ford Otosan, özel aksesuarlarla donatılan ve sınırlı sayıda üretilen yüksek donanımlı yeni Transit Connect Silver serisini pazara sundu. Transit Connect Silver serisi 90 HP gücünde TDCi motora sahip bulunuyor.

Ford Otosan, özel aksesuarlarla donatılan ve sınırlı sayıda üretilen yüksek donanımlı yeni Transit Connect Silver serisini pazara sundu. Sadece ‘Avalon Gri’, ‘Fırtına Gri’ ve ‘Aytozu Gri’ renklerinde üretilen özel Transit Connect Silver serisinin sahip ğu donanım ve uygun fiyatlarıyla tüketicilere cazip bir alternatif sunduğu belirtildi.

Transit Connect Silver serisinde, ABS, sürücü ve yolcu havayastığı, yol bilgisayarı, alarm, klima, gövde rengi tamponlar, yan aynalar ve kapı tutamakları, ayarlanabilir file sistemi, koyu renk camlar ve iki tarafta sürgülü kapılar standart donanım olarak sunuluyor. Kampanyalı satış fiyatı 35 bin 635 TL olan Transit Connect Silver, Mart ayı boyunca ‘FKasko’ hediyesiyle tüketiciye sunuluyor.