Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Fatih Trans yatırıma doymuyor!

Nakliye ve lojistik sektöründe Akgün Grup bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Fatih Trans, 2011 yılını yatırım yılı olarak ilan etti.

Fatih Trans yatırıma doymuyor!



Nakliye ve lojistik sektöründe Akgün Grup bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Fatih Trans, 2011 yılını yatırım yılı olarak ilan etti. Mart ayı içerisinde treyler filosunu yenileyen firma, çekici yatırımlarına da ağırlık verdi. Fatih Trans, siparişini verdiği 100 adet Mercedes Benz Axor 1840 Euro5 çekiciden 61’ini teslim alarak filosunu güçlendirdi
.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından Fatih Trans’a satışı yapılan Axor 1840 Euro5 çekiciler, Aksaray kamyon fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi.

Törenine Fatih Trans Yönetim Kurulu Başkanı Said Akgün, Mercedes Benz Türk Kamyon Satış ve Pazarlama Kısım Müdürü Burak Tarım ve Aksaray Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın katıldı. Törende Has Otomotiv’den Genel Müdür Mustafa Sarıgül ve Has Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Mine Öztuncay da hazır bulundu.

DOGRU ZAMANDA DOĞRU YATIRIM!

“Doğru da doğru markaya yatırım yapıyoruz” diyen Fatih Trans Yönetim Kurulu Başkanı Said Akgün, şuanda firmanın araç filosunun 180’e yükseldiğini söyledi. Akgün, “Bu markayı tercih etmemizin en büyük etkeni; ikinci el değerinin yüksek olmasıyla birlikte yaygın yedek parça bulunurluğudur” . Ağırlıklı Türkmenistan’a taşımacılık yaptıklarını dile getiren Akgün, “Türkmenistan yatırıma aç ve grup olarak bu ülkeye yönelik yeni yatırımlarımız olacak. Şuanda 30 adet Türkmen plakalı araç filomuz ile İran ve Türkmenistan parsiyel taşımalarını gerçekleştiriyoruz” diye konuştu

BİR YILDA 100 ARAÇ

Merkezi Bursa’da bulunan Fatih Trans’a 100 araçlık bir anlaşma yaptıklarını açıklayan Has Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Mine Öztuncay, “2011 yılı içerisinde Fatih Trans’a 61 adet Mercedes Axor 1840 Euro5 satışı gerçekleştirdik. Yılsonuna kadar 100 adet Mercedes Axor 1840 Euro5 araçların teslimatını gerçekleştireceğiz” .

FATİH TRANS:

Fatih Trans’ın 1998 yılında kurulduğunu ve o tarihten bugüne lojistik alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Said Akgün “ Uluslararası nakliye hizmetleri başta olmak üzere, depolama, parsiyel taşımacılık hizmetlerimiz sunuyoruz. Türkiye – İran – Türkmenistan hatlarında yoğun hizmet veren şirketimiz, bu hatta uzmanlaşmanın yanı sıra, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan hatlarına da yoğun olarak taşıma hizmetleri vermektedir. Ayrıca; İtalya, Yunanistan, Bosna Hersek ve Makedonya ya da uzun dan bu yana hizmet veriyoruz” .