Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Hoşcan, 20 adet Renault Trucks aldı

Lojistik ve nakliye şirketlerinden Hoşcan Lojistik, 2011 yılı yatırım planları içersinde yer alan araç filosunu büyütme projesinin ilk adımını 20 adet Renault Trucks Premium çekici alımı ile attı.

Hoşcan, 20 adet Renault Trucks aldı

Lojistik ve nakliye şirketlerinden Hoşcan Lojistik, 2011 yılı yatırım planları içersinde yer alan araç filosunu büyütme projesinin ilk adımını 20 adet Renault Trucks Premium çekici alımı ile attı. Yeni alımla birlikte firmanın toplam 61 adet filosu içindeki Renault Trucks Premium sayısı 24’ye yükseldi.

Renault Trucks Eskişehir bayii Ali Rıza Onat Otomotiv tarafından Hoşcan Lojistik’e satışı yapılan 20 adet Renault Trucks Premium 430.19 T + Intrader çekiciler, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Araç teslim törenine Hoşcan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Hoşcan’ın yanı sıra Genel Müdür Temindar Onay, Genel Müdür Yardımcısı Caner Dokuzlar ve Operasyon Müdürü Atıf Yalçın Kaya katıldı. Törende Renault Trucks’ı temsilen ise; Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ve Bölge Satış Müdürü Feridun Kısa törende hazır bulundu. Törende Ali Rıza Onat Otomotiv ise Servis Müdürü Tamer Erşen ve Şube Müdürü Abdullah Berberoğlu tarafından temsil edildi.

20 adet Renault Trucks Premium araçların anahtarlarını teslim alan Mesut Hoşcan “Sanayinin ayrılmaz bir parçası haline gelen lojistik alanında uluslararası düzeyde rekabet edebiliyoruz. 70’inci yılını kutlayan firmamızı 2011’de yeni alımlarla ve yatırımlarla büyütmeye devam edeceğiz” .

Şirktin temellerinin Aziz Kemal Hoşcan tarafından 1941 yılında atıldığını dile getiren Mesut Hoşcan, “1941 yılında Aziz Kemal Hoşcan tarafından kurulan Hoşcan Nakliyat, bugün Hoşcan Lojistik olarak 100’ü aşkın personeli, pek çok ilde bulunan şube ve temsilcilikleri, teknolojik donanımı ile taşımacılık, depolama, şeker tedarik ve müşavirlik konularında hizmet vermekte” diye konuştu.

Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ise 2011 yılının ilk teslimatını Eskişehir’de kurulu Hoşcan Lojistik ile yapmaktan mutlu klarını belirterek “Ali Rıza Onat Otomotiv’in Eskişehir yöresindeki başarılı çalışmalarının ve araçlarımızın düşük kullanım maliyetleri ve yakıt tasarrufu sunmaları Hoşcan Nakliyat’ın bu seçiminde etken olmuştur. Filo geliştirme çalışmaları çerçevesinde Renault Trucks’la yola devam etme kararlarını memnuniyetle karşılıyorum” .