Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Tuzlalı yeni otobüsçüler 35 adet Kent LF aldı

Otokar, İstanbul Otobüs A.

Tuzlalı yeni otobüsçüler 35 adet Kent LF aldı

Otokar, İstanbul Otobüs A.Ş ihalesini kazananlardan S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile bir anlaşma imzaladı. S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, 35 adet Kent 290LF ile İstanbul’da kentiçi toplu taşımacılık hizmeti verecek.

İstanbul’da hizmet verecek S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, ekonomikliği, dayanıklılığı ve taşıma kapasitesi ile dikkat çeken Otokar Kent 290LF’yi tercih etti.

35 adet Kent 290LF otobüs satışını kapsayan anlaşma şirket yöneticilerinin katılımı imzalandı. İmza töreninde S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Zeynel Sarıkaya ve Ahmet Arlı, Örnek Otomotiv’den Yunus Öztepe ve Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül hazır bulundular. Kooperatif yetkilileri, 12 metrelik Otokar Kent 290LF otobüsleri İstanbul Otobüs A.Ş’nin ihale şartnamesine uygun olarak alçak tabanlı, engelli yolcu taşımasına uygun ve EURO 5 motor emisyonlarına uygun ğunu belirttiler. Şirket yöneticileri, otobüsleri ekonomik, uzun ömürlü ve yüksek ayakta yolcu taşıma kapasitesi nedeniyle tercih ettiklerini söyledi.

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, “Tasarım ödüllü otobüsümüz Kent LF, İstanbul Otobüs A.Ş ihalesi şartnamesi gerekliliklerini fazlası ile karşılıyor. Konfor, güvenlik ve çevreciliğinin yanısıra kazanç kapısı olması nedeniyle kullanıcıların dikkatini çekiyor. Düşük işletme giderleri, özel gövdesi sayesinde sunulan uzun ömrü ve sınıfında en yüksek ayakta yolcu taşıma kapasitesi nedeniyle sahibine kazandırıyor. Bu yüzden İstanbul Otobüs A.Ş ihalesini kazananların da öncelikli tercihi oluyor. Yeni Kent LF’ler İstanbullumuza ve Tuzla İçmeler Kooperatifine hayırlı olsun” .