Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Erman Nakliyat, filoyu 30 adet Volvo ile güçlendirdi

Uluslararası nakliye firmalarından Mersin merkezli Erman Nakliyat, 2011 yılı filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında tercihini Volvo Kamyon kamyondan yana kullandı.

Erman Nakliyat, filoyu 30 adet Volvo ile güçlendirdi

Uluslararası nakliye firmalarından Mersin merkezli Erman Nakliyat, 2011 yılı filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında tercihini Volvo Kamyon kamyondan yana kullandı. Firma, 30 adet FH 460 4x2 çekici teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Erman Nakliyat’a satışı yapılan 30 adet FH 460 4x2 çekici, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Erman Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Deniz ve Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş katıldı.

Erman Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, “1993 yılında Mersin’de kurulan Erman Nakliyat, kurulduğu ilk günden bu yana Avrupa ülkeleri ile çalışıyor. Türkiye’den Orta, Batı ve Kuzey Avrupa ülkelerine yaş meyve-sebze ve diğer gıdaları taşıyoruz. Bu ülkelerden de Romanya, Bulgaristan, Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Türkmenistan, Irak ve Suriye'ye yük taşımaktayız. Bir dünya şirketi olmayı hedefliyoruz. Kaliteyi ön planda tutan, son teknolojiyi takip eden, standartlarından taviz vermeyen yönetim ve hizmet anlayışımızla sektördeki hedeflerimizi sürekli yükseltiyoruz. Bu hizmet anlayışı ile tercihimizi yine Volvo’dan yana kullandık ve 30 adet Volvo FH 460 4x2 otomatik vites çekici ile filomuzu genişletiyoruz” .

“Erman Nakliyat olarak mükemmeliyetçi bir yaklaşımla her kaliteyi arayan ve teknolojiyi takip eden bir yapımız var” diyen Mehmet Deniz, şöyle devam etti: “Kendi memnuniyetimiz yanında, hizmet verdiğimiz paydaşlarımızın da memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Bu çerçevede uluslararası taşımacılığa başladığımız 1996’da birçok haklı nedenden ötürü Volvo’yu seçtik. Zamanla yanılmadığımızı Türkiye’de yapılan yoğun Volvo yatırımları ile anladık. Temel anlayışımız, en iyi hizmeti sağlayacağımıza inandığımız iş ortaklarımızla yolumuza devam etme özenidir. Bugün de aynı memnuniyetle Volvo ile devam ediyoruz.”

Volvo adına törene katılan Devrim Karataş ise konuya ilişkin şunları söyledi: “Erman Nakliyat gibi Türkiye’nin sayılı uluslararası frigorifik taşıma şirketlerinden olan, taşımacılık sektörünün güvenilen, gelişen, işine ve müşterisine önem veren firması ile çalışıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sektörün rekabetçi ortamında sağlam temeller üzerinde yükselen Erman Nakliyat’ın Volvo’yu tercih etmesi bizim için kça önemli. Hizmette kalite ve güvene verdiğimiz öncelik, örtüşen iş anlayışımız ve daha önceki çalışmalarımıza dayanarak Erman Nakliyat ve Volvo’nun iş birliğinin ileriki yıllara da taşınacağını düşünüyoruz.”