Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Volkan Group, 25 adet ADR’li Kässbohrer aldı

Akaryakıt taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Volkan Group bünyesindeki Özvolkan Petrol Ürünleri Nakiyat, araç yatırımlarında tercihini Tırsan’dan yana kullandı.

Volkan Group, 25 adet ADR’li Kässbohrer aldı

Akaryakıt taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Volkan Group bünyesindeki Özvolkan Petrol Ürünleri Nakiyat, araç yatırımlarında tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 25 adet ADR’li Kässbohrer tankerleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Tırsan tarafından Özvolkan Petrol Ürünleri Nakiyat şirketine satışı yapılan 25 adet Kässbohrer tanker, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun katıldı.

BÖLGEDE VOLKAN, TIRSAN’A REFERANS OLACAK

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Tırsan olarak son dönemde yaptığımız atılımlarla tanker pazarında 2011 yılında lider konumundayız. Volkan Group, Gaziantep bölgesinin önemli firmalarından biridir. Volkan Group şirketlerinden biri olan Özvolkan Petrol Ürünleri Nakliyat şirketine yapmış ğumuz ADR’li akaryakıt tankeri satışı bu bölgede daha fazla satış yapmamızı sağlayacak önemli bir referanstır” .

BİLİNÇLİ MÜŞTERİ, ADR’Lİ ARAÇ TERCİH EDİYOR

Ocak 2011 tarihi itibariyle devreye giren ADR yönetmeliği ile ilgili düzenlemelerin hala devam ettiğini belirten Çetin Nuhoğlu, “Özvolkan gibi çevre bilinci bulunan, güvenliğe gereken önemi veren bilinçli firmalar, ADR donanımlı araçları tercih etmektedir” . Nuhoğlu ayrıca, Tırsan’ın 2002 yılında bünyesine kattığı Kässbohrer markası ile Avrupa standartlarında ADR’li tanker ürettiğini ve hem yurtiçinde hem yurtdışına bu araçların satışının yapıldığını sözlerine ekledi.

İNSANA SAYGI, ÇEVREYE SAYGI

Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker yaptığı konuşmada 1966 yılında kurulan 45 yıllık firmalarının son bir yıldır yenileme yatırımı içinde ğunu ve bu yatırımı piyasada lider olan Tırsan’ın Kässbohrer markası ile yapmaya karar verdiklerini söyledi. Çeker, müşteri beklentilerini en üst seviyede karşılamayı hedef alan firmalarının ‘insan sağlığına ve çevreye duyarlı’ olma misyonuna sahip ğunu ve bunu da en iyi Kässbohrer marka akaryakıt tankerleri ile sağlayabileceklerine inandıklarını belirtti.

“Volkan Group, sahip ğu 50 aracı ve mevsimsel olarak değişen 150-200 kiralık aracı ile akaryakıt taşımacılığı yapmaktadır” diyen Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, 25 adet ADR’li Kässbohrer tankerler için 1.800.000 Euro’luk yatırım yaptıklarını açıkladı.

VOLKAN GROUP:

Volkan Group’un temelleri 1966 yılında atılmıştır.1996 yılında Özvolkan Petrol Ürünleri Nak. ve Tic.Ltd.Şti adı altında kurulan firma, petrol ürünleri ticareti, inşaat, sağlık, gıda ve yurt içi nakliye sektörlerinde hizmet vermektedir. Firma yapmış ğu tüm işlerde topluma ve çevreye olan duyarlılığını her göstermektedir. Alanında önde gelen sayılı kuruluşlardandır. Özvolkan, Opet Petrolcülük A.Ş'nin Türkiye’nin her bölgesindeki ikmal noktalarından petrol ürünlerinin satışını gerçekleştirmektedir. Türk Hava Yolları Opet Havacılık Yakıtları Anonim Şirketi'nin 13 havaalanına uçak yakıt sevkiyatı, Tüpraş ve Türkiye Şeker Fabrikalarının nakliye işlerini başarıyla sürdürmektedir. Firma C2-K1 yetki belgesine ve EPDK tarafından verilen taşıma lisansına sahiptir.