Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Yeni Antalya, 30 adet Iveco Stralis aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Yeni Antalya, araç yatırımında tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Yeni Antalya, 30 adet Iveco Stralis aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Yeni Antalya, araç yatırımında tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde siparişini verdiği 30 adet Iveco Stralis çekicileri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Iveco Araç yetkili satıcısı Iveco Otomotiv tarafından Yeni Antalya’ya satışı yapılan 30 adet standard Stralis çekiciler, düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Yeni Antalya’nın teslim aldığı çekicilerin, Kuzey Avrupa ağırlıklı ihracat ve ithalat yükü taşıyacağı bildirildi.

Araç teslim törenine Yeni Antalya yetkilisi Engin Batur, Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Teoman, Ağır Vasıta Koordinatörü Tayfun Karahasan ve Iveco Otomotiv Ağır Vasıta Satış Müdürü Olcay Güloğlu katıldı.


Engin Batur, Almanya, Kuzey Avrupa ve zorlu İskandinav ülkelerinde çalışabilecek araçların yol tutma, sürüş emniyeti ve güvenli olması gerektiğini bildirerek, bu yüzden Iveco’da karar kıldıklarını açıkladı. Batur, ayrıca bir sene içinde yapılan yol miktarı gözönünde bulundurulduğunda Stralis’lerin servis periyodlarının uzunluğu araçların minimum atıl kalmasını sağladığı ve bu yüzden de işlerinde verimliliğin artacağını ifade etti. Batur, “450 HP Euro5 motorla donatılmış Stralis’ler işletme maliyetlerinde de sahibini yanında” .

Yeni Antalya, Avrupa ve Asya yakasında mevcut 40,000 m2 lik alanda seçkin müşterilerine stok takibi, taşımacılıktan, ambalajlama, barkodlama ve yurt içi B2B dağıtıma kadar anahtar teslimi lojistik çözümler sunuyor.