Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Üstyapıcılar, Ford’un ev sahipliğinde toplandı

2010 yılı son çeyreğinde satışlarını artıran ve devamında Ocak ayını pazar lideri olarak kapayan Ford Otosan, üstyapı sektörüyle yaptığı işbirliği toplantısında maksimum kaliteye ulaşma ve müşteri memnuniyetini artırma hedeflerini anlattı.

Üstyapıcılar, Ford’un ev sahipliğinde toplandı

2010 yılı son çeyreğinde satışlarını artıran ve devamında Ocak ayını pazar lideri olarak kapayan Ford Otosan, üstyapı sektörüyle yaptığı işbirliği toplantısında maksimum kaliteye ulaşma ve müşteri memnuniyetini artırma hedeflerini anlattı.

Ford Otosan, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla üstyapı sektörünün önde gelen firmalarıyla bir toplantı yaptı. Gölcük VKV Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde yapılan toplantıya ülke genelinden geniş kapsamlı katılım gerçekleşti. Üstyapıcı firmalarla işbirliğini artırarak müşteriye yüksek standartlarda ürün sunulmasını garanti altına almayı planlayan Ford Otosan, bu işbirliği ile müşterilerine maksimum kalitede araçlar sunmaya devam etmeyi hedefliyor.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ford Otosan Toplam Kaliteden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Şatıroğlu, iş ortağı olarak gördükleri üstyapıcı şirketlerle iletişim ve bilgi paylaşımı yaparak kaliteyi yükseltmek istediklerini vurguladı. Şatıroğlu, “Araçlar ancak müşterinin isteğine uygun üstyapının eklenmesi ile son haline geliyor. Dolayısıyla müşteri memnuniyetini artırmak için üstyapıcı firmalarla işbirliğine çok önem veriyoruz” .

DAHA FAZLA ÇALIŞIYORUZ

Ford Otosan Kamyon Satış ve Satış Sonrası Operasyonları Müdürü Emrah Duman da toplantıda bir konuşma yaparak, kamyon serisinde 2010 yılında yapılan ve 2011 yılında yapılması hedeflenen değişiklikler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Pazar ve ürünler hakkındaki bilgilendirmenin ardından üstyapıcıların mevcut araçlarla ilgili bilgileri güncellendi, yeni modellerle ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar, önerilen üstyapı montaj uygulamaları hakkında sunum yapıldı.

ÜSTYAPICILAR PROGRAMI

Bu toplantı ile birlikte Ford Otosan’ın, tavsiye edilen üstyapıcılar programının temelinin atıldığını ve programa dahil olmak isteyen kalifiye üstyapıcılarla çok daha fazla işbirliği içinde olunacağı belirtildi. Ford Otosan Özel Araçlar Müdürü Atilla Argat, “Bu üstyapıcılarımıza ziyaretlerimiz olacak. Öncelikle kalite, tasarım ve imalatına yönelik belirlenen kriterlere uyumluluğu göz önünde bulundurulacak. Satış ve satış sonrası hizmetleri ile ilgili değerlendirmelerimiz olacak. Tüm bu değerlendirmeler sonunda bizimle birlikte bir işbirliği içinde çalışacak üstyapıcılarımız bayi ve satış kanallarımız tarafından Tavsiye edilen Üstyapıcılarımız olarak lanse edilecek ve aynı da üstyapı portalımızda da bu üstyapıcılarımız Tavsiye listesi içinde yer alacaklardır” .

TOPLANTI AMACINA ULAŞTI

Onaylı üstyapıcı sisteminin detaylı olarak anlatıldığı toplantıda, Ford Otosan programa dahil olmak isteyen üstyapıcılardan beklentileri hakkında katılımcıları detaylı olarak bilgilendirildi. Toplantının amacını, yüksek müşteri memnuniyeti yolunda güvenlik, verimlilik ve dayanıklılığı artırıcı çözümler için üstyapıcıların ihtiyaç duyguğu bilgi ve desteğin sağlanması ve üstyapı sektörünün geliştirilmesine katkıda bulunmak olarak özetleyen Ford Otosan İnönü Fabrikası Müdürü Mustafa Menkü, toplantının istenen amaca ulaştığını belirtti. Katılımcı firmaların Ford Otosan’dan ürün ve süreçlerle ilgili beklentileri konusunda çok değerli bilgiler edindiklerinin belirten Menkü, üstyapıcılarla ilgili benzer organizasyonları artırarak devam ettireceklerini söyledi.