Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Otobüsçüler, düğünde buluştu

Ulaşım Sektörünün önde gelen isimlerinden Özdiyarbakır Seyahat’in Ankara İşletmecisi Necdet Fırat’ın kardeşi Sedat Fırat, Neslihan Madenoğlu ile hayatını birleştirdi.

Otobüsçüler, düğünde buluştu

Ulaşım Sektörünün önde gelen isimlerinden Özdiyarbakır Seyahat’in Ankara İşletmecisi Necdet Fırat’ın kardeşi Sedat Fırat, Neslihan Madenoğlu ile hayatını birleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı’nda uzman olarak görev yapan kardeş Fırat’ın, Rixoss Otel de düzenlenen düğün töreninde bir araya gelen otobüsçüler, halaylar çekerek çiftin mutlu gününe şahitlik yaptı. Çiftin nikâhını ise, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.

Törende, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, T.B.M.M Eski Başkanı Hikmet Çetin, Ak Parti Siirt Milletvekili Yılmaz Helvacıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Kemal İlter ve İş Adamı Fevzi Çakmak nikâhın şahitliğini üstlendi. Melih Gökçek ise çiftlerden üç çocuk yapmaları önerisinde bulundu.

Nikah törende mikrofonu eline alan Abdülkadir Aksu, “Evin reisi erkektir ama, yuvayı yapan dişi kuştur” diyerek nikah cüzdanını geline verdi ve genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Ağabey Necdet Fırat, kardeşini evlendirmenin mutluğunu yaşarken, piste ilk dansı yapan damat Sedat Fırat ile gelin Neslihan Madenoğlu’nun mutlulukları da gözlerinden okundu.

AŞTİ Otobüsçüleri Derneği Başkanı Ethem Ateş ile AŞTİ esnafının da katıldığı gecede, AŞTİ otobüsçüleri, halay çekerek gecenin tadını çıkardı. Davetliler eğlencenin doruğuna erdiği gecede, ağabey Necdet Fırat da halay çeken gurupların arasına katılarak onlara eşlik etti. Konuklar Fırat—Madenoğlu’nun düğününde, unutamayacakları bir gece yaşadılar.

KİMLER KATILDI

Ankara Vali Yardımcısı Şentürk Uzun, Dernekler Daire Başkanı Mustafa Yardımcı, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Azmi Aksu, Balkan-Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkanı Aras Hocaviç, DYP Diyarbakır Eski Milletvekili Ferit Bora, Ak Parti Sinop Eski Milletvekili Mustafa Öztürk, Işık Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Akif Işık, Rodi Jeans Yönetim Kurulu Başkanı Fetih Kazancı, Anadolu Kulübü ve DİTAV (Diyarbakır Tanıtma ve Kültür Vakfı) Başkanı Metin Cizreli, konuklar gurubunu oluşturdu.

Fevzi Öztürk – Ulaşım Gazetesi / Ankara