Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Starpet, 2 milyon $’lık yatırım yaptı

73 ilde 450’ye yakın istasyonu ile Türkiye’de en hızlı büyüyen akaryakıt dağıtım şirketi Starpet, İstanbul merkezde ilk istasyonunu hizmete açıyor.

Starpet, 2 milyon $’lık yatırım yaptı

73 ilde 450’ye yakın istasyonu ile Türkiye’de en hızlı büyüyen akaryakıt dağıtım şirketi Starpet, İstanbul merkezde ilk istasyonunu hizmete açıyor. Açılış günü istasyondan satılacak tüm akaryakıt ürünlerde yüzde 19’a varan indirim uygulanacak. Starpet Deka Petrol istasyonu, açılışı takip eden günlerde de yüzde 8’e varan indirim uygulayacak.

Açılışa özel olarak tüm akaryakıtlarda yüzde 19’a varan indirim uygulayacak firmanın istasyon açılışına Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve Starpet Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin ile Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin de katılacağı öğrenildi.

Starpet Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, “Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren 54 firma arasında ilk 15’in içinde yer alıyoruz. Henüz çok genç bir akaryakıt dağıtım firması olmamıza rağmen, gerçekleştirdiğimiz atılımlar ile Türkiye akaryakıt pazarında ciddi bir noktaya geldik. Güvenilirlik, güçlü ve dinamik yapımız ile sektörde uygun fiyat ve yüksek ürün kalitemiz ile müşterimize her daim en iyi hizmeti sunmayı felsefe olarak belirledik. 73 ilde 450’ye yakın istasyonumuz bulunuyor. Ayrıca Türkiye’de en fazla kendi istasyonuna sahip akaryakıt dağıtım firması da biziz. 2 milyon dolarlık yatırım ile kurulan Esenler’deki bu istasyonumuz şehrin merkezinde yer alan ilk istasyonumuz olma özelliğinr” .

Okalin, Starpet’in çalışanlarına, bayilerine ve markaya sürekli yatırım yaparak büyüdüklerine dikkat çekerek, “İstanbul, bizim için çok önemli bir nokta. Bu anlamda İstanbul için ciddi çalışmalarımız söz konusu. Özellikle 2010 yılı ile birlikte Marmara Bölgesi ve İstanbul’da yatırım faaliyetlerimizi hızlandırdık. 2011 yılında Marmara Bölgesi’nde satışlarımızı yüzde 50 arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Okalin, 2011 yılında Marmara Bölgesi’nde özellikle İstanbul, Bursa gibi illerde yoğunlaşacaklarının altını çizerek, “2011 yılı sonuna kadar istasyon sayımızı İstanbul’da 10’a çıkartacağız. Bizim için Esenler istasyonumuzun önemi çok büyük, çünkü daha önce İstanbul çevresinde var olan diğer 4 istasyonumuz şehrin merkezinde yer almıyordu, ancak Esenler istasyonumuz bu anlamda çok merkezi bir noktada ve İstanbulluların Starpet markasını tanımaları, ürün ve hizmet kalitesi ile yakından buluşmaları açısından da ayrıca önemlidir” açıklamasını yaptı.