Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Şekerler, filoyu Novo Lux ile güçlendirdi

Antalya bölgesinde personel ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Şekerler Turizm, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Isuzu’dan yana kullandı.

Şekerler, filoyu Novo Lux ile güçlendirdi

Antalya bölgesinde personel ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Şekerler Turizm, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Isuzu’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 40 adet Novo Lux otobüsünü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Anadolu Isuzu bayii Seyidoğlu Otomotiv tarafından Şekerler Turizm’e satışı yapılan 40 adet Novo Lux, bayii tesislerinde yapılan tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Araç teslim törenine Şekerler Turizm ortakları Mustafa Atan ile Mustafa Şeker, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı ve Pazarlama Müdürü Dilek Dönmez katıldı. Törende Seyidoğlu Otomotiv’den ise yönetim kurulu üyeleri Esat Göyük, Ali Göyük ve Yusuf Göyük’de hazır bulundu.

ANTALYA’DA AÇIK ARA LİDERİZ

Liderliği kimseye kaptırmayacaklarını söyleyen Fatih Tamay, Seyidoğlu Otomotiv’in satış ve satış sonrası hizmetleriyle Türkiye’nin en büyük bayilerinden ğunu vurguladı. Tamay daha sonra şunları söyledi:

“Seyidoğlu Otomotiv ile Antalya’da açık ara lideriz. Müşteri memnuniyeti ile Antalya’da mükemmel bir şekilde çalışmalar yapılıyor. Biz Isuzu olarak hem Antalya’da hem de Türkiye’nin dört bir tarafında kusursuz hizmet ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Yatırımcıların kça olumlu bir tavır içinde ğunu da kaydeden Tamay: "Birçok firma filolarını kurmak, büyük bir kısmı da yenilemek için bekliyor. Önümüzdeki aylarda yatırımların gerçekleşmesini bekliyoruz" diyerek konuşmasına son verdi.

FİLOMUZU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

“Önceki alımlardan edindiğimiz tecrübe ile Novo Lux otobüslerden çok memnun kaldık” diyen Şekerler Turizm Ortağı Mustafa Atan, “Filomuza kattığımız 40 Novo Lux ile yetinmeyeceğiz”. Atan, “Kaliteli, konforlu ve işletmeye uygun olmasının yanı sıra satış sonrası hizmetleri ile de tercihimizi Novo Lux otobüslerden yana kullanarak, Şekerler Turizm filosunu güçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.