Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Eurovision temsilcimizi MAN taşıyacak!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek olan 56.

Eurovision temsilcimizi MAN taşıyacak!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek olan 56. Eurovision Şarkı Yarışması’na katılacak 43 ülkeyi, Türkiye’de üretilen MAN otobüsleri taşıyacak. “Live It Up” şarkısı ile Türkiye’yi temsil edecek olan Yüksek Sadakat Grubu da, Ankara’da düzenlenen törenle kendileri için özel üretilen MAN Lion’s Coach otobüsü kullanarak test sürüşü gerçekleştirdi.

MAN Türkiye Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz’un ev sahipliğinde Akyurt tesislerinde gerçekleşen törene, Yüksek Sadakat Grubu üyeleri, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve çok sayıda davetli katıldı. Eurovision Şarkı Yarışması süresince tüm Türkiye’nin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Yüksek Sadakat Grubu üyeleri, Almanya’da kendilerini taşıyacak olan otobüsü kullanarak test etti.

MAN Türkiye Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz, Türkiye’de üretilen otobüslerin 3 hafta boyunca Düsseldorf’ta tüm ülkelerin yarışmacılarını taşıyacağını belirtti. Her ülke için bir otobüs ürettiklerini belirten Yavuz, “Türkiye’de üretilen ve yaklaşık 10 milyon Euro değerindeki bu araçlar yarışmaya katılan tüm delegasyonlar tarafından yarı final ve final aşamalarında kullanılacaklar. MAN olarak 56. Eurovision Şarkı Yarışması’na sponsor olmaktan büyük gurur duyuyoruz” .

Kendilerini taşıyan otobüsün Türkiye’de üretiliyor olmasının Yüksek Sadakat için de bir sinerji yaratacağına inandığını belirten Münür Yavuz, “Ülkemizi temsil edecek olan Yüksek Sadakat’a Eurovision Şarkı Yarışması’nda başarılar diliyorum. Başarılı olacaklarına tüm Türkiye olarak inanıyoruz” diye konuştu.

Düzenlenen törenin ardından MAN Türkiye Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz, Yüksek Sadakat’a otobüs maketi hediye etti. Maketi alan Grup üyeleri daha sonra MAN çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.