Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Iveco’dan Mersin’de dev tesis açılışı

Iveco Araç’ın başarılı bayilerinden Kılıçlar Otomotiv, düzenlenen tören ile Mersin’deki yeni modern tesisini hizmete açtı.

Iveco’dan Mersin’de dev tesis açılışı

Iveco Araç’ın başarılı bayilerinden Kılıçlar Otomotiv, düzenlenen tören ile Mersin’deki yeni modern tesisini hizmete açtı. 10.000m2 açık ve 3.200m2 kapalı alana sahip yeni tesiste istihdam sayısının ise 50 kişi ğu bildirildi.

Iveco’nun Türkiye’de sahip ğu en büyük entegre tesis olma özelliğine sahip yeni tesisin açılışında bir konuşma yapan Iveco Araç Yönetim Kurulu Üyesi Maurizio Manera şunları söyledi;

“2011 yılında Ankara ve Eskişehir’deki yeni satış noktalarımızı devreye aldıktan sonra bugün bu modern tesisi Akdeniz bölgesinin önemli bir liman şehri olan Mersin’de hizmete sunuyoruz. Iveco’nun hizmet ve kalite anlayışı ile aynı anlayışa sahip Kılıçlar Otomotiv’in yeni entegre tesisinde Iveco müşterilerine daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz. 10.000m2 açık ve 3.200m2 kapalı alana sahip bu tesis Kılıçlar ailesinin başarıya ulaşmak, daha iyi hizmet vermek için ne kadar azimli klarını gösteriyor. Kılıçlar yeni entegre tesisini inşa ederek Iveco’ya olan inancını bir kez daha göstermiştir. 18 yıldır gösterdikleri azimli ve tutkulu çalışmaları ile Akdeniz Bölgesinde ticari anlamda çok önemli olan Mersin’de Iveco’nun yüz akı olan Kılıçlar Otomotiv’in yeni entegre tesis ile başarılarını arttırarak devam ettireceklerine inanıyorum.”

Törende daha sonra söz alan Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç ise şimdiye kadar Iveco’dan kazandıklarını Iveco’ya yatırdıklarını, Iveco’nun geniş ürün gamını Mersin’de tantımak ve satmak için tutkuyla çalıştıklarını ifade etti. Vahdettin Kılıç sözlerine şöyle devam etti; “Araç satışındaki en önemli faktörlerden biri de müşteri sadakati ve bunu sağlamanın en önemli yollarından biri de satış sonrası hizmetler. Bu modern tesis de müşterilerimize çok daha geniş alanda daha modern bir altyapı ile hizmet veriyoruz.”

Kılıçlar Otomotiv Iveco’nun ürün gamında yer alan Daily Van, Daily Şasi, Daily 7 ton, Eurocargo, Stralis ve Trakker’ların satışından ve satış sonrası hizmetlerinden sorumlu.

Mersin Vali yardımcısı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda kamu yetkilisi ve davetlinin katıldığı törende Iveco Araç Yönetim Kurulu Üyesi Maurizio Manera, Vahdettin Kılıç’a bir plaket takdim etti.