Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Sırma, filoyu BMC ile güçlendirdi

İçecek sektörünün önde gelen firmalarından Sırmagrup, İstanbul’daki dağıtım filosunu genişletmeye devam ediyor.

Sırma, filoyu BMC ile güçlendirdi

İçecek sektörünün önde gelen firmalarından Sırmagrup, İstanbul’daki dağıtım filosunu genişletmeye devam ediyor. Daha önce filosuna 25 adet BMC Profesyonel Çekici, Kamyon ve Hafif Kamyonlar ekleyen firma, araç yatırımında tercihini yine aynı markadan yana kullandı.

BMC İstanbul Yetkili Satıcısı FSM Demirbaş Otomotiv tarafından Sırmagrup’a satışı yapılan 16 adet kamyon, İstanbul’da düzenlenen tören ile firmaya teslim edildi. Araç teslim törenine Sırmagrup Yönetim Kurulu Başkanı Davut Dişli, BMC İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu ve FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş katıldı.

Sırmagrup Yönetim Kurulu Başkanı Davut Dişli, yerli sermaye ile üretilen BMC ürünleri kullanmaktan dolayı memnuniyetini ifade etti. %100 yerli sermayeli bir firma olmalarının, araç yatırımında da yerli sermayeli firmaya yönelmelerinde önemli bir etken ğunu söyleyerek, BMC ile daha güzel projelere imzalar atacaklarına inandıklarını söyleyen Davut Dişli, araçlardan alacakları performans ve sağlanacak hızlı hizmet ile araç yatırımının devam edeceğini vurguladı.

BMC İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu ise teslim töreninde yaptığı konuşmada, doğru işe doğru araç ürettiklerini, satışta ğu gibi satış sonrası hizmetlerinin de müşteri memnuniyeti sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.