Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Gürbulak, 30 adet Renault Trucks aldı

Kocaeli Bölgesi’nin en büyük konteynır taşıma filolarından biri olan Gürbulak Nakliyat, filosunu 30 adet Renault Trucks Premium 430.

Gürbulak, 30 adet Renault Trucks aldı

Kocaeli Bölgesi’nin en büyük konteynır taşıma filolarından biri olan Gürbulak Nakliyat, filosunu 30 adet Renault Trucks Premium 430.19 T 4x2 Euro 5 Alliance çekici ile güçlendirdi. Gürbulak Nakliyat, araç parkına son katılan Premium’larla Renault Trucks çekici sayısını 110 adete yükseltti.

Gürbulak şirketler grubu yönetim kurulu başkanı, Orhan Çakan teslimat töreninde yaptığı konuşmada “Ekonomik krizi Renault Trucks çekicilerin yakıt ekonomisi sayesinde aştık. Nakliye şirketlerinin en büyük gider kalemlerinden olan yakıt sarfiyatını Renault Trucks çekiciler ile en aza indirdik. Bundaki en önemli sebep, Koçaslanlar Otomotiv’in yaklaşımı, satış sonrası hizmetler ve araçların üstün kalitesidir” .

Orhan Çakan, konuşmasında Gürbulak Nakliyat’ın ekonomik krize rağmen sürekli iş hacmini artırmayı başardığını ve bu talebe cevap vermek için 30 adet Renault Trucks çekici alımına karar verdiklerini vurguladı.

Renault Trucks Bayisi Koçasalnlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Koçasalnlar Otomotiv olarak satmış ğumuz her Renault Trucks aracı ile birlikte vermiş ğumuz kaliteli servis ve müşteri memnuniyeti ile Türkiye’nin her yerinde Renault Trucks araçlara sahip firmalarla bir nevi ortaklık kuruyoruz. Gürbulak Nakliyat ile 2004 yılından bu yana sürdürdüğümüz bu ortaklık bizlere kıvanç ve onur vermektedir.”