Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Iveco’dan Hatay’da Stralis teslimatları

Hatay bölgesinde uluslararası taşıma hizmeti veren Sazlar Uluslararası Nakliyat ve Yetkin Uluslararası Nakliyat şirketleri 2011 yılı araç alımında tercihlerini Iveco’dan yana kullandı.

Iveco’dan Hatay’da Stralis teslimatları

Hatay bölgesinde uluslararası taşıma hizmeti veren Sazlar Uluslararası Nakliyat ve Yetkin Uluslararası Nakliyat şirketleri 2011 yılı araç alımında tercihlerini Iveco’dan yana kullandı. Her iki firmada 10’ar adet Iveco Stralis çekici alarak filolarını güçlendirdi.

2010 yılı ortasında başladığı Iveco satış ve satış sonrası hizmetler bayiliği ile birçok büyük başarıya imza atan Arif Motorlu Araçlar, 2011 yılı ile birlikte büyük filolarla adından söz ettirmeye ve Hatay nakliyecilerini Stralis araçlar ile buluşturmaya devam ediyor.

Iveco Araç Hatay Yetkili Bayisi Arif Motorlu Araçlar tarafından Sazlar Uluslararası Nakliyat ve Yetkin Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan Stralis çekiciler, bayii tesislerinde yapılan tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Sazlar Uluslararası Nakliyat ve Yetkin Uluslararası Nakliyat firmalarına 10'ar adetten toplam 20 adet Stralis teslimatı gerçekleştiren, Arif Motorlu Araçlar Genel Müdürü Mehmet Sağ, “2011 yılında yaptığımız satışlara ilaveten 101. Stralis’i grubumuza bağlı Sağlam Transport firmamız için satın aldık. Bunu kendimize ve markamıza sembolik bir jest ve hatıra olarak görüyoruz” .

Hatay'da gerçekleşen üç aylık değerlendirme toplantısının ardından Iveco Araç Bölge Müdürü Fatih Gökdoğan 101. aracın anahtarını Sağlam Grubu Yönetim kurulu Başkanı Kamil Sağ'a teslim etti. Ayrıca Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Davide Righetto tarafından Kamil Sağ'a üstün başarılarından ötürü plaket verildi.

Kamil Sağ yaptığı konuşmada; Iveco Türkiye ile yaptıkları işbirliğinden çok mutlu klarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Yılbaşından bu yana hedeflerimizden hiç sapmadık. Sektörün atar damarı olarak gördüğümüz Hatay pazarında duyumlarımıza göre en çok satan iki çekici modelinden birisi Stralis . Geçen yıl her firmaya bir Stralis ilkesi ile çalışmalarımıza başlamıştık şimdi ise her filoda bir Stralis var diyoruz.”