Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

Isobus City 1200, İstanbul tanıtım turunda

İsoto, İstanbul’da Nisan ayı içerisinde ilk otobüsünü Özulaş Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Şen’e teslim etmesinin ardından özel halk otobüs işletmecilerini yakın markaj altına aldı.

Isobus City 1200, İstanbul tanıtım turunda

İsoto, İstanbul’da Nisan ayı içerisinde ilk otobüsünü Özulaş Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Şen’e teslim etmesinin ardından özel halk otobüs işletmecilerini yakın markaj altına aldı. Şirket ziyaretleri gerçekleştiren İsoto ekibi, Isobus City 1200 modelini esnafa bire bir tanıttı.

Isobus City 1200 tanıtım turunda İstanbul’un önemli halk otobüsü işletme firmalarından Marmara Ulaşım A.Ş., Yeni İstanbul Özel Halk Otobüsleri A.Ş. ve İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. ziyaret edildi. Şirket yöneticileri ve araç sahiplerinden oluşan yaklaşık 200 kişi City 1200’ ü inceleme fırsatı buldu.

Tanıtım turuna katılan Isobus Satış Müdürü Korcan Yılmaz ve Bölge Satış Sorumlusu Fatih Şentürk, City 1200 ilgili tüm teknik verileri ve özellikleri araç üzerinde anlattı. Müşteri talepleriyle ilgili düşünceleri de dinleyen Isobus yetkilileri, Avrupa direktiflerine uygun olarak üretilen City 1200’ün engelli lifti altyapısıyla istenildiği engelli lifti uygulayabileceğini belirtti.

Yapılan tanıtım turunda City 1200’ ün büyük bir ilgi ve beğeni ile karşılaşıldığını belirten Isobus Satış Müdürü Korcan Yılmaz, Adana’daki tesislerinde ürettikleri ve halihazırda Ankara, Eskişehir ve Adana gibi önemli metropollerde hizmet veren otobüslerinin Türkiye’nin diğer şehirlerinde de hizmet verebilmesi için ilgili şehirlerde toplu taşıma sektörü temsilcileriyle biraraya gelerek tanıtım yapacaklarını sözlerine ekledi.