Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

Metro ve Lider Adana, Safir’lerini teslim aldı

Temsa’nın Adana fabrikasında Türk mühendisleri ve işçileri tarafından tasarlanarak üretilen Yeni Safir otobüsleri, şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün gözdesi olmaya devam ediyor.

Metro ve Lider Adana, Safir’lerini teslim aldı

Temsa’nın Adana fabrikasında Türk mühendisleri ve işçileri tarafından tasarlanarak üretilen Yeni Safir otobüsleri, şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün gözdesi olmaya devam ediyor. Gaziantep Metro’da bireysel otobüsçü Dilaver Erbağcı ve Özkan Turizm, yeni otobüs alımında tercihlerini Temsa’dan yana kullandı.

Yüksek yolcu kapasitesi ve ekonomik işletim maliyetlerinin yanı sıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağladığı yakıt tüketimi ile filosuna girdiği her firmaya kazandıran Temsa Safir, sektörün önde gelen firmalarından Gaziantep Metro ve Özkan Turizm filolarına kazandırmaya devam ediyor.

Temsa’nın Adana’da bulunan otobüs showroomunda Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat tarafından gerçekleştirilen teslimatlarda, Gaziantep Metro bireysel otobüsçüsü Kadıoğlu Motorlu Araçlar sahibi Dilaver Erbağcı adına Gaziantep Metro Yetkilisi Ramazan Şahin 2 adet, Lider Adana’da çalıştıracak olan Özkan Turizm adına firma sahibi kardeşler Hikmet Öztaga, Özkan Öztaga ve Serkan Öztaga 1 adet Safir teslim aldı.