Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

42 ülkenin sporsoru Sertrans

Lojistik sektöründe başarılı projelere imza atan SerTrans Logistics, sosyal sorumluluk projelerinde de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

42 ülkenin sporsoru Sertrans

Lojistik sektöründe başarılı projelere imza atan SerTrans Logistics, sosyal sorumluluk projelerinde de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Firma son olarak, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Side-Alanya etabı ile son bulan, 47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turuna sponsor .

Sertrans Logistics’in Lojistik hizmeti sağlayıcısı olarak sponsor ğu, 22 ülkeden 176 bisikletçinin rekor katılımıyla gerçekleşen 47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu Alanya’da son buldu.

İlk etabı İstanbul Sultan Ahmet’de başlayarak Bağdat caddesinde son bulan, 47.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu Side Alanya Etabı ile son buldu. Sertrans Logistics’in, Lojistik Sponsoru ğu 47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turunu Genel Takım Birinciliğini Fransa’nın FDJ Takımı alırken, Ferdi Genel sıralama da ise Birinciliği Team Type1 takımından Alexander Efimkin kazandı.

Sertrans Logistics Genel Müdürü Nilgün Keleş, Sertrans Logistics olarak sosyal sorumluluk çalışmaları ve spor organizasyonlarına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Keleş, “Dereceye giren takım ve sporcuları tebrik ediyorum” .