Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

10 yılda 25 bin müşteri!

Satış ve Sonrasında Süren Dostluk sloganıyla Manisa’da hizmet veren Yükseliş Isuzu Plaza, 10 yılda ulaştığı 25 bininci müşterisini düzenlenen törenle ödüllendirdi.

10 yılda 25 bin müşteri!

Satış ve Sonrasında Süren Dostluk sloganıyla Manisa’da hizmet veren Yükseliş Isuzu Plaza, 10 yılda ulaştığı 25 bininci müşterisini düzenlenen törenle ödüllendirdi. 25 bininci müşteri olan Isuzu kullanıcısı Özütok şirketi yetkililerine günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

Dostluk ilkesiyle kalite, konfor ve güvenilir Isuzu araçlarıyla “Yükseliş bağımlısı” müşteri grupları yarattıklarını belirten Yükseliş Isuzu Plaza Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel hedeflerinin 50 bin müşteri ğunu kaydetti.

İbrahim Yüksel, “Isuzu modelleri; düşük yakıt tüketimleri, uygun satış sonrası giderleri, uzun bakım aralıklarının yanı sıra kaliteli, konforlu özellikleri ile filo müşterilerinin öncelikli tercihi haline gelmiştir. Isuzu araçlarını tercih eden müşterilerimiz özellikle satış sonrası hizmetlerden memnun kalarak Isuzu araçlarını diğer potansiyel müşterilere tavsiye ediyorlar. Olumlu geri bildirimler ile Yükseliş Plaza’nın da yıldızı parladı ve bölgede en çok Isuzu satışı yapan bayii haline geldi” .

“Servisimize güvenip bizi tercih eden ve bizi diğer Isuzu kullanıcılarına tavsiye eden değerli Isuzu dostlarına teşekkür ediyorum” diyen Yüksel, “Müşterilimizin her ekonomik, güvenilir, hızlı, kaliteli, teknolojik ve çevreye duyarlı yani beş yıldızlı bir servise yakışır hizmet almasını sağlayacağız” açıklamasını yaptı.