Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

Karayolu güvenliği Beykoz LMYO’de masaya yatırılıyor

Birleşmiş Milletler tarafından alınan karar doğrultusunda hayata geçirilen Karayolu Güvenliği için 10 yıllık Eylem Planı kararının ilk adımı Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu’nda atıldı.

Karayolu güvenliği Beykoz LMYO’de masaya yatırılıyor

Birleşmiş Milletler tarafından alınan karar doğrultusunda hayata geçirilen Karayolu Güvenliği için 10 yıllık Eylem Planı kararının ilk adımı Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu’nda atıldı. 11-12 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seminerde konunun uzmanları, katılımcılara alınan kararlarla ilgili bilgiler aktaracak.

Yurt içi ve yurt dışından 300’ün üzerinde konuğun katılması tahmin edilen seminere Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Talat Aydın, IRU Genel Sekreteri Martin Marmy ve UND Başkanı Engin Özmen’in de katılacağı bildirildi.

IRU, Karayolu Güvenliği için 10 yıllık Eylem Planı resmi başlangıcını yapacağı 11 Mayıs 2011 günü Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu’nda karayolu güvenliği ve karayolu taşımacılığı eğitimi alanında “Karayolu güvenliğini etkili biçimde geliştirmek üzere karayolu kullanıcılarının davranışını değerlendirme” semineri düzenledi. Seminer; Türkçe, Rusça ve İngilizce dillerinde yürütülecek.

Seminerin uluslararası düzeydeki program akışı; üniversitelerimizin gerek uluslararası lojistik gerekse de lojistikle ilintili ulaştırma, ticari bilimler, endüstri mühendisliği, işletme, inşaat mühendisliği ve diğer ilgili bölümlerinden katılımcılara ve sektördeki profesyonellere yönelik düzenlendi.