Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

Has Turizm’in filosuna Prestij geldi

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Has Turizm, yeni araç alımında tercihini Temsa’dan yana kullandı.

Has Turizm’in filosuna Prestij geldi

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Has Turizm, yeni araç alımında tercihini Temsa’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 3 adet Prestij Super Deluxe küçük otobüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Temsa yetkili satıcısı Narin Otomotiv tarafından Has Turizm’e satışı yapılan 3 adet Prestij Super Deluxe, düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine Has Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Kara, Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canpolat, Müşteri Finans Sorumlusu Kenan Topaloğlu ve Narin Otomotiv Satış Müdürü Kerim Kalkandelen katıldı.

Özcan Kara, “Temsa Prestij küçük otobüsleri tercih etmemizin en önemli nedenleri arasında yakıt tasarrufu, işletme maliyetleri ve konforu gelmektedir. Şuanda 3 adet Prestij alarak filomuza kattık. Amacımız müşterilerimize daha konforlu seyahat imkânı sunmak ve bunun içinde önümüzdeki günlerde araç yatırımlarımıza devam edeceğiz” .

Yakıt ekonomisi ve güçlü performans özelliklerinin yanı sıra estetik ve konfor özelliklerini de bünyesinde bulunduran Prestij Super Deluxe Euro 4 motoru ile çevreci kimliği ile de ön plana çıkıyor. 145 beygirlik motor gücü ile hiçbir zorlu yoldan etkilenmeyen Prestij Super Deluxe’un geliştirilen 6 ileri vites özelliği ekonomik yakıt tüketimi ve sürüş konforu sağlıyor. Geliştirilen bir diğer özellik olan ön arka parabolik makas sistemi ile araç zorlu yol koşullarında daha dayanıklı kalırken yolcularda sarsıntısız bir yolculuğun keyfini çıkartıyor.