Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

Yaltır, 6 adet Daily aldı

Adana bölgesinde tarım ürünleri ve gıda sektöründe faaliyet gösteren Yaltır A.

Yaltır, 6 adet Daily aldı

Adana bölgesinde tarım ürünleri ve gıda sektöründe faaliyet gösteren Yaltır A.Ş., araç parkını genişletme çalışmaları kapsamında tercihin Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 6 adet Daily teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Iveco’nun Mersin yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv tarafından Yaltır A.Ş.’ye satışı yapılan 6 adet Iveco Daily, düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine Yaltır A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yaltır, Iveco Araç filo ve Özel Satışlar Müdürü Erkan Erşin, Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç ve Satış Müdürü Mukadder Eryılmaz katıldı. Teslimatı yapılan araçların 5 adeti 35C13 olup 1 adeti ise 7ton azami yüklü ağırlığa sahip 70C15.

Yaltır A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yaltır, daha önce denedikleri araçların yakıt tüketiminden ve konforunda memnun klarını ve yeni alım yapmaya karar verdiklerinde de ilk markanın Iveco olarak akıllarına geldiğini söyledi. Yaltır, satış sonrasında da Kılıçlar’a güvendiklerini ifade etti.