Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

Müşteri memnuniyeti üst seviyede!

İstanbul’da turizm taşımacılık hizmeti veren Systemtransport, 2011 sezonu öncesi yatırımlarına ağırlık verdi.

Müşteri memnuniyeti üst seviyede!

İstanbul’da turizm taşımacılık hizmeti veren Systemtransport, 2011 sezonu öncesi yatırımlarına ağırlık verdi. Firma, siparişini verdiği 2 adet Isuzu otobüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Anadolu Isuzu bayii Çelik Dizel tarafından Systemtransport’a satışı yapılan 1 adet Turkuaz ve 1 adette Novo Lüx, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine Systemtransport firmasının sahibi ve Genel Müdürü Taşkın Arık, Çelik Dizel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, Otobüs Satış Müdürü Demirel Turnagöl ve Otobüs Satış Danışmanı Mansur Nalbant katıldı.

Turizm taşımacıları arasında Isuzu ve Çelik Dizel’in ayrı bir yeri ğunu dile getiren Systemtransport firmasının sahibi ve Genel Müdürü Taşkın Arık, “Misafirlerimize daha hızlı ve konforlu ulaşım hizmeti sunmak için araç yatırımlarımıza 2011 yılında da hız kazandırdık. Isuzu araçlarını tercih etmemin nedeni ise; kaliteli, konforlu, işletmeye uygun ve satış sonrası hizmetlerdeki memnuniyet ile turizm camiasının tercih ettiği marka oluşudur. Çelik Dizel’in de yine satış ve satış sonrası hizmetleri asla tartışılamaz. Hüseyin Çelik’in yaklaşımları ve samimiyeti ise tüm sektör tarafından bilinmektedir. Bundan dolayı Isuzu’yu tercih ettim ve adresim Çelik Dizel . Araç filomu kuvvetlendirdim mutluyum. Isuzu yatırımlarına devam edeceğim ve adresim yine Çelik Dizel olacak” .

BENİM İÇİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ 1. SIRADA!

Satış ve satış sonrası hizmetlerde her müşteri memnuniyetine önem verdiklerini dile getiren Çelik Dizel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, “Öncelikle Systemtransport firması markamızı ve bizi tercih ettiği için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum. Turizm Taşımacıları Derneği üyeleri ile çok yakın işbirliklerimiz var. Systemtransport firması da TTDER üyesi. Bizim için her şeyden önce müşteri memnuniyeti gelir satışta da, satış sonrası hizmetlerde de. Telefonlarımız 24 saat açıktır ve hangi saatte olursa olsun gelen telefona cevap verir, sorunu çözmeye çalışırız. Tekerin dönmesini sağlamak için gece dahi ustalarımı arayıp servise gelmelerini sağlarım ve müşterimizin sorunu o anda çözüme kavuşmuş olur. Systemtransport’un da memnun kalması bizim için son derece önemlidir. Müşterilerimizi bir çözüm ortağı olarak görüyoruz ve satışta da satış sonrası hizmetlerde de onların yanındayız” açıklamasını yaptı.

Otobüs Satış Müdürü Demirel Turnagöl ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Müşterilerimize kaliteli araç sunmaktan kça mutluyum. Systemtransport firmasıyla işbirliğimizin artarak devam edeceğini umuyorum. Biz kendilerinin her çözüm ortağıyız ve onlara hizmet etmekten büyük bir keyif alıyoruz. Aldıkları araçların tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com