Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

D-Max, Tarla Fuarında

Türkiye’nin açık alan uygulamalı tarım fuarı Tarla Günleri Fuarı 2011, Adana’da gerçekleştirildi.

D-Max, Tarla Fuarında

Türkiye’nin açık alan uygulamalı tarım fuarı Tarla Günleri Fuarı 2011, Adana’da gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin katıldığı fuarda Anadolu Isuzu, D-Max 4x2 ve D-Max 4x2 Limited Edition modellerini sergiledi.

Anadolu Isuzu Adana Bayii Yusuf Baysal Otomotivle katıldığı fuarda D-Max’ler büyük ilgi gördü. Yusuf Baysal Otomotiv Sahibi Adem Baysal, D- Max modellerinin hem tarım hem de arazi koşullarına uygun ğunu belirterek, Adana gibi tarım alanlarının geniş ğu bölgelerde D-Max araçların yanı sıra kamyon ve kamyonet araçlarında da çok ciddi satışların gerçekleştiğini söyledi.

Güvenli, Konforlu, Ekonomik ve Modern Yapısı ile “Isuzu D-Max”ler Dört Dörtlük
Yüksek performansı ve yakıt ekonomisini bir arada sunan D-Max Limited, Commonrail Turbo Dizel Intercooler motoruyla sessiz bir sürüş keyfi sunarken, Euro 4 emisyon değeri ile de doğaya karşı saygılı bir araç olma özelliğini taşıyor.

Standart olarak sunulan EBD’li ABS hem sürücü hem de yolcu tarafında yer alan hava yastıklarıyla Isuzu D-Max 4x2 Limited Edition ile sürüş artık çok daha güvenli. Sınıfında tek, projektör tip farları ve elektronik aydınlatmalı gösterge paneliyle Isuzu D-Max 4x2 'de lüks ve konforu vazgeçilmez bir araç.