Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

Efe Proje, 3 adet Renault Trucks aldı

Nakliye sektörünün önde gelen firmalarından Efe Proje Taşımacılık Şirketi, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı.

Efe Proje, 3 adet Renault Trucks aldı

Nakliye sektörünün önde gelen firmalarından Efe Proje Taşımacılık Şirketi, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 3 adet Renault Trucks Premium 460 Intrader çekicileri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Renault Trucks bayii İmam Kayalıoğulları Otomotiv tarafından Efe Proje’ye satışı yapılan çekiciler, bayiinin Adana Plaza’sında yapılan tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine Efe Proje’den İbrahim Yüncü ve Mehmet Arar, İmamKayalıoğlu Otomotiv’den Satış Koordinatörü ve Adana Şube Müdürü İlker Erdal ve Satış Temsilcisi Sinan Karaman katıldı.

Efe Proje Taşımacılık Şirketi, ağır taşımacılık, tente ve frigo olarak Irak ve çeşitli Türkmen ülkelerine yürüttüğü taşımacılık faaliyetlerinin yanı sıra Irak’ta Antrepolara sahip Mersin bölgesinin önde gelen nakliye ve lojistik firmalarındandır. 2011 yılı içindeki araç filosunun büyütme ve yenileme projesinin ilk adımını atan Efe Proje’nin, yılsonuna kadar araç alımı devam etmeyi planladığı bildirildi.

Renault Trucks Premium araçların anahtarlarını teslim alan İbrahim Yüncü, “Önceki dönemlerde almış ğumuz Renault Trucks araçların yakıt tüketim değerlerinin çok düşük olması, dayanıklılık ve servis hizmet kalitesi ve İmam Kayalıoğlu Otomotiv’in personelinin yakınlığı bizi tekrar Renault Trucks araçları tercih etmeye yönlendirdi. Ağır şartlarda çalışmamıza rağmen yakıttan dolayı kazanç sağladık, bu nedenlerden dolayı yolumuza Renault Trucks ile devam etme kararı aldık” .

İmam Kayalıoğlu Otomotiv Satış Koordinatörü ve Adana Şube Müdürü İlker Erdal ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Mersin bölgesinde faaliyet gösteren Efe Proje firmasının sahibi İbrahim Behram bölgemizde proje taşımacılığı yapan önder kuruluşlardandır. Firmamız bölgesinde kalitesi ile ayrıcalık yaratmaktadır. Bu yıl sonuna kadar alacakları 23 araç içinde ayrıca bizi tercih ettiklerinden dolayı mutluyuz, ruhsat sahibi ilgili firma olsa bile araçlar bizimidir zihniyetimizle satış sonrası hizmetlerimizle de iddialıyız.”