Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

Havaş’ta Temsa 105 oldu

Türkiye genelinde 22 havaalanında yer hizmeti veren Havaş, filo yenileme ve genişletme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Havaş’ta Temsa 105 oldu

Türkiye genelinde 22 havaalanında yer hizmeti veren Havaş, filo yenileme ve genişletme çalışmalarına hızla devam ediyor. İş ortağı olarak Temsa Global’i seçen firma, filosuna 18 adet daha Yeni Safir ekledi. Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel, hizmet noktasının yükselmesiyle birlikte yeni otobüs alımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Tamamı Temsa marka araçlardan oluşan Havaş’ın filosu, alınan son 18 adet Yeni Safir ile birlikte 105’ya yükseldi. Temsa Global tarafından Havaş’a satışı yapılan otobüsler, Atatürk Havalimanı TAV Yönetim Binası’nda yapılan tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Teslimat törenine TAV Havalimanları Holding CEO’su Dr. M. Sani Şener, Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel ve İşletme Koordinatörü Osman Er katıldı. Törende ayrıca Temsa Global CEO’su Tamer Ünlü, Temsa Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, Otobüs Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan ve Temsa İstanbul Bölge Yöneticisi Baybars Dağ’da hazır bulundu.

Temsa CEO’su Tamer Ünlü; “Temsa olarak biz, işini TAV gibi profesyonelce yapan ve büyük düşünen firmalarla stratejik ortaklıklarda bulunmaktan büyük haz alıyoruz. Havalimanı ile şehir merkezi arasında yolcularımızı, bir Türk markası olan Havaş yine bir Türk markası olan Temsa araçları ile taşıyor. TAV’ı ve Havaş’ı bir müşteriden öte stratejik bir ortak olarak görüyoruz” .

Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel, şirket olarak yurtdışı adımlarını hızlandırırken Türkiye’de de müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerine dikkat çekti. Yücel, “Temsa’nın kalitesini biliyor ve kendilerinin araçlarını tercih ediyoruz. Yeni araçlarla Havaş’ın hem hizmet verdiği alanlar hem de filosu genişliyor” .