Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

IBA Lojistik, filoya 6 araç daha ekledi

Uluslararıs lojistik ve nakliye sektörünün önde gelen firmalarından IBA Lojistik, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini MAN’dan yana kullandı.

IBA Lojistik, filoya 6 araç daha ekledi

Uluslararıs lojistik ve nakliye sektörünün önde gelen firmalarından IBA Lojistik, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini MAN’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği araçlardan 6 tanesini teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Uluslararası kalite standartlarında, karayolu nakliyesi ile tüm Avrupa ülkelerine ve bu ülkelerden Türkiye’ye lojistik hizmet götüren IBA Lojistik, filosunu MAN ile güçlendirdi.

Firma, gerçekleştirdiği yeni yatırımla filosuna katacağı 10 adet MAN TGX 18.440 LLS-U çekicinin ilk 5 ani ve 1 adet de TGL 12.180 aracı İstanbul’da düzenlenen teslimat töreni ile teslim aldı.

Teslim edilen araçlarda ayrıca, MAN bir ilke imza atarak Türkiye’de ilk defa standart olarak üretilen araçların üzerinde yakıt ve gerçek kilometre verilerini bire bir gösterebilen donanımı müşterilerine sunmaya başladı. Yeni uygulama ile araçlarda bulunan vektör araç takip ve filo yönetimi sistemi lojistik taşımacılığına farklı bir boyut getiriyor.

İstanbul’da düzenlenen törenle araçları teslim alan IBA Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Baysal, firma olarak müşterilerinin beklentilerine cevap vermek ve bu beklentilerin üstünde bir performans için sürekli teknolojilerini güncel tuttuklarını ifade etti. Firma olarak müşterilerinin maliyet giderlerini düşürerek katma değer hizmet verdiklerini ifade eden Baysal, “Müşterileriniz için daima en iyisini yapmak istiyoruz. Bu bakımdan IBA Lojistik olarak aldığımız hizmetlerde de daima en iyisini tercih ediyoruz. Türkiye lojistik sektörü için çok önemli bir ülke. Filolarımızı güncel tutup teknolojiyi yakından takip etmemiz gerekiyor. MAN bu açıdan bize hem yakıt tasarrufu hem de konfor olarak büyük bir avantaj sağlıyor. Bu nedenle tercihimizi MAN olarak belirledik. 10 adet olarak planladığımız MAN TGX 18.440 LLS-U çekicinin ilk 5 ani ve 1 tane de TGL 12.180 aracı şimdi alıyoruz. Geri kalan bölümünü ise planlamalarımız dahilinde filomuza katacağız” .