Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Şahin’in DAF’ı 285 oldu

Uluslararası nakliye firmalarından Şahin Nakliyat, araç yatırımlarına 2011 yılında da ağırlık verdi.

Şahin’in DAF’ı 285 oldu

Uluslararası nakliye firmalarından Şahin Nakliyat, araç yatırımlarına 2011 yılında da ağırlık verdi. Yüzde 100 yerli sermayesiyle faaliyet gösteren Şahin Nakliyat, 16 adet DAF FT XF105.460 Medium Deck çekici teslim alarak filosunu güçlendirdi.

DAF-Tırsan tarafından Şahin Nakliyat’a satışı yapılan 16 adet DAF FT XF105.460 Medium Deck çekici, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Kuruluşundan bu yana filosunu sürekli DAF çekiciler ile büyüten ve yenileyen Gaziantep firması, en son almış ğu 16 adet araç ile filosundaki DAF çekici sayısını 284’e yükseltti.

Şahin Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Taner, kuruluşlarından bu yana hep DAF markasını tercih etme nedenini aracın sunduğu sağlamlık ve dayanıklılığın yanı sıra işletme maliyeti ve taşıma performansı konusunda da çok ciddi avantaj sağlaması olarak açıkladı. Taner, “Ayrıca DAF çekiciler en yüksek ikinci el değerine sahip ğu için araçları yenilerken de önemli bir katma değer elde ediyoruz” .

Genel Merkezi Gaziantep’te bulunan ve Türkiye çapında lojistik dağıtımı ve karayolu taşımacılığının yanı sıra depolama hizmetlerini de müşterilerine eksiksiz sunan Şahin Nakliyat, 1971 yılından bu yana nakliye sektöründeki hizmetine aralıksız devam ediyor. Uluslararası nakliyede özellikle Balkanlar ve Avrupa’dan tüm Ortadoğu’ya, Türkî Cumhuriyetleri’ne ve Rusya’ya başta tekstil ürünleri, halı, kuru gıda olmak üzere daha birçok farklı ürünler taşıyor.