Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Kayserili, yatırım yapacağı aracı iyi biliyor

Kayseri Bölgesi’nin önde gelen Uluslararası nakliyecilerinden Arga Uluslararası Taşımacılık 5 adet DAF FT XF105.

Kayserili, yatırım yapacağı aracı iyi biliyor

Kayseri Bölgesi’nin önde gelen Uluslararası nakliyecilerinden Arga Uluslararası Taşımacılık 5 adet DAF FT XF105.460 Optimizer ve 3 Tırsan tenteli semi-treyleri, Tırsan Kayseri Yetkili Servisi Aytaç Otomotiv tesislerinde yapılan tören ile teslim aldı.

Araçlarını Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’dan teslim alan, Arga Yönetim Kurulu Başkanı Hacı İbrahim Arga ve Arga Almanya Acentesi Sorumlusu Mustafa Arga, niçin DAF ve TIRSAN’ı tercih ettiklerini şöyle açıkladı:

“Biz 80’li yıllardan beri taşımacılık yapıyoruz. Şu anda 2. kuşak olarak işlere devam ediyoruz.1987’de ilk çekicimiz DAF marka idi. O dan beri konforu, kalitesi ve yakıt tüketimine verdiği önemle her bizi memnun etti. DAF, ayrıca Avrupa’da çok büyük bir marka, 24 saat açık servisler bulabiliyorsunuz, aracımız Paris’te Cumartesi günü bile servis imkânı buldu ve bu alım yapmamızı etkileyen en önemli nedenlerden.”

Hacı İbrahim Arga, DAF çekicilerin yakıt ekonomisini anlatan ilginç bir anısından da şöyle bahsetti: “Filomuzda DAF ve bazı diğer marka araçlar var. Yakıt hesabını belirli bir litre üzerinden yaptığımız için şoförler yeni gelen 5 DAF’tan birini kullanmak için yarışıyorlar. Çünkü DAF’ın en az yaktığını biliyorlar.”

1983’ten beri taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firma, 1997 yılında Arga Uluslar arası Taşımacılık adını aldı. Arga Almanya’dan ve Türkiye’den kendi organizasyonu ile proje-komple- parsiyel- yük ve eşya taşıma işlerinde hizmet vermektedir ve müşterilerine en doğru şekilde hizmet verme parolasıyla işlerine devam etmektedir. Bunun yanında Almanya’da da Arga Spedition olarak faaliyet göstermektedir. Çoğunlukla mobilya ve ev tekstili taşıma işi yapan Arga Uluslararası Nakliyat, Batı Avrupa ve Orta Avrupa’ya çalışmaktadır.

Faaliyetlerini Kayseri’deki merkez lokasyonundan yürüten Arga Uluslararası Nakliyat, aynı da bünyesinde Almanya Stuttgart’taki deposunu bulundurmaktadır. Müşteri memnuniyetini satıştan daha önde tutan yaklaşımıyla her lider konumda olan DAF, aynı da satış sonrası hizmetleri ve servisiyle de müşterisinin gözdesi durumundadır. Bu sebeple satışların devamı da gelmektedir. DAF-Tırsan için her müşteri aynı da kazanılmış birer dost konumundadır.

Yeni FT XF105.460 Optimizer araçlar ZF-ASTronic otomatik şanzıman ile MX-Motor freninin mükemmel uyumu sayesinde kullanıcısına yüksek yakıt ekonomisi ve konforu bir arada sunuyor. Ayrıca ASTronic şanzıman debriyaj balatasının ömrünü iki kat arttırırken araca 80kg’lık hafiflik sağlıyor.