Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Sena, filoyu DAF ve Tırsan ile yeniledi

Uluslararası nakliye firmalarından Sena Nakliyat, filo yenileme çalışmaları kapsamında tercihini DAF/Tırsan’dan yana kullandı.

Sena, filoyu DAF ve Tırsan ile yeniledi

Uluslararası nakliye firmalarından Sena Nakliyat, filo yenileme çalışmaları kapsamında tercihini DAF/Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 12 adet DAF FT CF85.460 ve 24 adet Tırsan perdeli semi-treyleri teslim alarak filosunu yeniledi.

Araçlarını Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’ndan teslim alan Sena Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Hanife Turgut filolarını DAF ve Tırsan araçları ile yenileme nedenlerini şöyle açıkladı:

“Ürünlerin kaliteli ve dayanıklı olması ile işletme maliyetlerimizi düşürmesi, aynı da Tırsan ve DAF ürünleri kullanmanın nakliyeciye kattığı prestij en önemli satınalma kriterimiz olmuştur.”

15 yılı aşkın geçmişi ve profesyonel bir hizmet anlayışıyla, Uluslararası Taşımacılık sektöründe müşterilerinin tüm taleplerine süratli ve eksiksiz bir şekilde cevap veren Sena Nakliyat, Türkiye’den Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa, İspanya, Portekiz, Finlandiya, İngiltere, İrlanda, Danimarka, İtalya, İsviçre, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Slovakya, Norveç, İsveç gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Ortadoğu ülkeleri, İran, Irak, Türkmenistan, ve Arap ülkelerine de nakliye hizmeti vermektedir.

1995 yılından bu yana Türkiye’de DAF’ın distribütörlüğünü sektörün duayeni Tırsan sürdürmektedir. DAF mükemmel ürün kalitesine, Tırsan’ın mükemmel ürün ve hizmetleri eklenince ortaya benzersiz bir çözüm ortağı çıkmaktadır. “Bir DAF’ı bir Tırsan, bir Tırsan’ı ancak bir DAF lıyor” sözü artık kullanıcılar arasında yayınlaşmaktadır. DAF ve Tırsan araç sahipleri, değerini yitirmeyen yatırım malı almayı tecrübe ederek, bir sonraki alımlarında da DAF ve Tırsan’ı birlikte tercih etmektedirler. Araçların yüksek ikinci el değeri yatırımcısına en yüksek kazancı sağlamaktadır.

DAF ve Tırsan araçları Tırsan Treyler A.Ş.’nin Türkiye çapında yaygın satış ve satış sonrası servis ağı ile desteklenmekte ve en yüksek seviyede müşteri memnuniyetini garanti etmektedir.