Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Bolu Güneş’in yatırımı yine DAF

Merkezi Düzce-Kaynaşlı’da bulunan Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat ve Ticaret A.

Bolu Güneş’in yatırımı yine DAF

Merkezi Düzce-Kaynaşlı’da bulunan Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat ve Ticaret A.Ş. yeni araç yatırımlarında tercihini yine DAF ve Tırsan ürünlerinden yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet DAF FT CF85.460 çekici ve 10 adet Tırsan tenteli semi-treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Tırsan bayii DAF-Tırsan Otomotiv A.Ş. tarafından Bolu Güneş Uluslararası Nakliyat ve Ticaret A.Ş.’ye satışı yapılan10 adet DAF FT CF85.460 çekici ve 10 adet Tırsan tenteli semi-treyler, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Bolu Güneş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çapar, DAF ve Tırsan ürünlerini tercih etme nedenini şöyle açıkladı: “Grup şirketlerimiz Martı Trans ve Bolu Güneş olarak kuruluşumuzdan bugüne Tırsan ile ilişkimiz hep çok iyi olmuştur. Özellikle DAF-Tırsan’ın sağladığı satış sonrası hizmetler operasyonumuzu kesintisiz yürütmemize imkan sağlarken, düşük işletme maliyeti sunmaktadır. Gelecekte de tercihimiz DAF ve Tırsan araçları olacaktır.” Bolu Güneş 2007 yılından bu yana bu isimle faaliyet göstermektedir ve ağırlıklı olarak Avrupa’ya Grupaj yükleme yapmaktadır.

Başarısı sektörün en prestijli ödülleri ile defalarca perçinlenen DAF FT CF85.460 tipindeki araçlar SMART enjeksiyon teknolojisi sayesinde yüksek performansı düşük yakıt sarfiyatı ile birlikte sunmaktadır. Teslimatı gerçekleştirilen araçlar Türkiye pazarına ilk kez sunulan opsiyonel bir özelliğe de sahip. ‘Skylights’ adı verilen kabin tavanına entegre spot lambaları DAF’ı tüm rakiplerinden ayıran benzersiz bir özelliktir. Kabin tavanına entegre olması sayesinde diğer harici sisTırsanspot lambaları gibi sürtünme direncini arttırmadıkları için yakıt sarfiyatını olumsuz yönde etkilememektedirler.