Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Diyarbakır’da da Doruk 215LE…

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada Otokar’ın Doruk 215LE otobüslerini kullanacak.

Diyarbakır’da da Doruk 215LE…

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada Otokar’ın Doruk 215LE otobüslerini kullanacak. Toplamda 25 adet Doruk 215LE, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan törenle teslim edildi.

Otokar’ın, Türk tasarımı ve üretimi olan alçak taban girişli 9 metrelik otobüsü Doruk 215LE, Diyarbakır’da toplu taşımacılıkta kullanılacak. Çağdaş ve modern yolculuk sunması nedeniyle büyük beğeni toplayan 25 adet Otokar Doruk 215LE, törenle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edildi. Törene Diyarbakır Belediyesi’nden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Otokar’dan ise Kamu Satışları Birim Yöneticisi İhsan Kars katıldı.

Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir, hizmete soktukları Doruk 215LE araçların engelli taşımacılığına uygun yapısına dikkat çekerek “Bütün hizmetlerimizde mutlaka yurttaşlarımızın bütün farklılıkları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ele alınıyor. Şu anda gördüğünüz otobüslerin ı aynı da engelli yurttaşlarımızın gönül rahatlığıyla istifade edebilecekleri dizayn ve konfora sahiptir. Bir kez daha kentimize, hemşerilerimize yürekten hayırlı olsun.” diye konuştu.

Tasarım ödüllü Doruk LE araçlarının birçok belediyede her geçen gün daha fazla tercih edilir hale geldiğini belirten Otokar Kamu Satışları Birim Yöneticisi İhsan Kars, “Otokar olarak geniş ürün yelpazemiz sayesinde yerel yönetimlere en uygun toplu taşıma çözümlerini sunuyoruz. Engelli yolcu taşıma imkanı, modern tasarımı ve yolcu konforu ile halkın da beğenisini kazanan araçlarımızın Diyarbakır toplu taşımasında kullanılacak olması bizim için çok gurur verici. Yeni araçların Diyarbakır halkına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.