Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

3D Nakliyat, 4 adet Renault Trucks aldı

Uluslararası ve Yurtiçi yanıcı ve kimyasal madde taşımacılığının önde gelen firmalarından 3D Nakliyat Gümrükleme Lojistik ve Petrol ürünleri şirketi, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı.

3D Nakliyat, 4 adet Renault Trucks aldı

Uluslararası ve Yurtiçi yanıcı ve kimyasal madde taşımacılığının önde gelen firmalarından 3D Nakliyat Gümrükleme Lojistik ve Petrol ürünleri şirketi, 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 4 adet Premium 430.19T OPT. ADR’li çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Renault Trucks bayii Çetaş Otomotiv tarafından 3D Nakliyat Gümrükleme Lojistik ve Petrol ürünleri şirketine satışı yapılan 4 adet Premium 430.19T OPT. ADR’li çekici, Çetaş Kurtköy Plaza yapılan törenle teslim edildi.

Araç teslim törenine 3D Nakliyat’tan firma sahibi Kadir Alkumru ve şirket Müdür Barış Ataman katılırken, Çetaş Otomotiv’den Genel Müdür Serhan Işıldar, Satış Müdürü Suat Çeliktuğ, Satış Yönetmeni Tolga Cem Aykaç katıldı.

Firma Sahibi Kadir Alkumru, “Araçların yakıt tasarrufu konusunda gerçekten başarılı ğunu biliyoruz. Bu avantajdan yararlanmak amacı ile Renault Trucks araçlarını ilk kez filomuza kattık. Yıl içindeki yatırımlarımıza devam edeceğiz” .

Müşteri memnuniyetinin Renault Trucks Türkiye için en önemli unsur ğunu belirten Çetaş Otomotiv Genel Müdürü Serhan Işıldar, “İlk kez filolarında bizi denedikleri için gerçekten gurur duyduk. Bu memnuniyetin kullandıkça, daha da artacağından eminiz” açıklamasını yaptı.