Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Fındıkkale’nin 2011 yatırımı Neoplan!..

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Fındıkkale Turizm, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Fındıkkale’nin 2011 yatırımı Neoplan!..

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Fındıkkale Turizm, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma bu sefer araç yatırımında tercihini Neoplan’dan yana kullandı ve 2 adet Tourliner otobüs teslim alarak filosunu güçlendirdi.

MAN yetkili bayii MAN Otomotiv tarafından satışı yapılan 2 adet Neoplan Tourliner, Ankara MAN fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Fındıkkale Turizm adına Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Karataş, Muammer Karataş, Sabri Karataş, MAN Otomotiv’den Otobüs Satış Müdürü Gökhan Çerioğlu ve Kamyon Satış Müdürü Birhan Furtuna katıldı. Öte yandan 2 adet Tourliner seyahat otobüsüyle birlikte yılsonuna kadar firmaya 10 adet otobüs teslim edileceği bildirildi.

Serdar Karataş, “Nitelikli ekibimiz ve firmamızın çağdaş altyapısı ile ulaşım sektöründe Türkiye’ye model, dünyada ise referans gösterilen bir firma olmayı hedefliyoruz. Bu bakımdan yaptığımız yatırımlar bizler için çok önemli. MAN kalitesini filomuza dahil etmemiz hedeflerimize giden yolda bizlere büyük katkı sağlayacaktır. Araçların üstün teknoloji ve konforunun yanı sıra yakıt ekonomisi ve servis ağı tercih sebebimiz . Tüm bunları MAN kalitesi altında buluyor olmak gerçekleştirdiğimiz bu yatırımda büyük rol oynadı” .