Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Kocaman Denizcilik, 4 adet Ford Cargo aldı

Kocaman Denizcilik, Ford Cargo kamyon yetkili satıcısı Çetaş Otomotiv’den 4 adet 1838T (4x2) çekici araç satın alarak filosunu güçlendirdi.

Kocaman Denizcilik, 4 adet Ford Cargo aldı

Kocaman Denizcilik, Ford Cargo kamyon yetkili satıcısı Çetaş Otomotiv’den 4 adet 1838T (4x2) çekici araç satın alarak filosunu güçlendirdi. Taşımacılık, gemi tahliye ve inşaat alanında faaliyet gösteren Kocaman Denizcilik Gemi Acenteliği ve İnşaat Şirketi, sektörün önde gelen firmalarından biri olarak, filosunda toplam 15 Ford Cargo araç bulunduruyor.

Kocaman Denizcilik’in Kocaeli-Dilovası’ndaki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine; Çetaş Otomotiv Genel Müdürü Serhan Işıldar, Satış Müdürü Burak Özhan ile Kocaman Denizcilik yöneticileri Kadir Kocaman, Fettullah Kocaman ve Ferzande Kocaman katıldı.
Firma yöneticisi Kadir Kocaman; her türlü dökme yük, genel kargo, proje yükleri, odun yongası, tomruk odun, kontainer kağıt gibi ürünlerin liman tahliye taşımacılığını gerçekleştirdiklerini ve bu çalışmaları sırasında kullandıkları Ford Cargo araçlardan son derece memnun klarını belirtti.

Ford Cargo 1838T, düşük işletim maliyetleri ve şoförlerin sürüş keyfini arttıran tek-h şanzımanıyla hem filo sahiplerinin hem de sürücülerin ihtiyaçlarına en uygun şekilde cevap vererek Türkiye genelinde müşterilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.