Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Mercedes, eğlence anlayışını değiştirdi!

Otobüs sektörünün öncü markası Mercedes-Benz Türk, yine bir ilke imza atarak multimedya teknolojisini müşterilerinin beğenisine sundu.

Mercedes, eğlence anlayışını değiştirdi!

Otobüs sektörünün öncü markası Mercedes-Benz Türk, yine bir ilke imza atarak multimedya teknolojisini müşterilerinin beğenisine sundu. Orijinal fabrika çıkışlı koltuk arkası ekran sistemlerinin maliyetleri ise; 46 koltuklu araçlar için 15 bin Euro, 50 koltuklu araçlar için de 18 bin Euro olarak bildirildi.

Mercedes-Benz Türk Satış ve Pazarlama Direktörü Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray, Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ile İşbirimi Geliştirme Yetkilisi Güven Pado’nun katıldığı toplantıda ilk fabrika çıkışlı koltuk arkası ekran sistemi ‘Mercedes-Benz Eğlence ve Bilgi Sistemi’ hakkında bilgi verildi. Artık şehirlerarası Travego otobüslerde isteğe bağlı olarak sistem müşteriye sunulacak. Sistemin en büyük avantajı ise; orijinal eğlence anlayışıyla otobüs güvenliğinin üst seviyeye çıkarılması olarak yorumlandı.

Satış ve Pazarlama Direktörü Süer Sülün, “Koltuk arkası ekran sistemini geliştirmemizin iki tane ana temel nedeni var. Bunlardan birincisi müşterilerimizden gelen yoğun talepler, bir diğeri ise fabrika çıkışlı otobüslerimize sonradan müdahale edilmesine açıkçası hoşnut değiliz. Mercedes-Benz kalitesine uygun ürünü müşterimize sunmak için uzun bir Ar-Ge çalışması yaptık ve bu çalışmamızın sonucunda ise bu teknolojimizi müşterilerimizin beğenisine sunduk” .

KULLANIM KOLAYLIĞI

Yolcunun araç içindeki kullanım alanını hiçbir şekilde kısıtlamayan fabrika çıkışlı Mercedes-Benz eğlence ve bilgi sistemi, kullanıcı tarafından izleme pozisyonuna ayarlanabilen bir monitör ile sunuluyor. Standart olarak Türkçe, İngilizce ve Almanca olmak üzere üç dil seçeneği bulunan Mercedes-Benz Eğlence ve Bilgi Sistemi monitör üzerinden standart olarak 8 televizyon, 8 radyo kanalının yanısıra lisanslı 35 film ve 400 müzik paketi ile sunuluyor. Eserlerin telif hakları ise Mercedes tarafından bir yıllığına karşılanıyor. Ayrıca, navigasyon ve opsiyonel olarak sunulan yolcu gözü seçenekleriyle yolculuk konforunu da arttırıyor. Otobüsler bir yıl sınırsız km garantisi ile müşteriye sunulurken, cihazlar ise 2 yıl garanti kapsamında.

ÜRETİMDE ÖNCELİK MULTİMEDYA

Fabrika çıkışlı koltuk arkası ekran sistemlerine önem verdiklerini dile getiren Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, “Ekranlı otobüs teslimatları kısa sürede yapılırken, ekransız siparişlerin teslimatları ise en geç bir ayda yapılmakta. Öte yandan müşterilerimizin talep etmesi durumunda ise ellerindeki mevcut araçlarını alıp, yerine fabrika çıkışlı koltuk arkası ekran sistemlerinin bulunduğu otobüsümüzü teslim edeceğiz. Ayrıca cihazımız fabrika çıkışlığı ğu için sigorta kapsamında” açıklamasını yaptı.