Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Sönmez, Stralis ile güçlendi

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Bursa merkezli Sönmez Bustaş, 2011 yılı araç yatırım programı çerçevesinde tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Sönmez, Stralis ile güçlendi

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Bursa merkezli Sönmez Bustaş, 2011 yılı araç yatırım programı çerçevesinde tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 12 adet Stralis ve 1 adet Daily teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Iveco’nun Bursa yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv tarafından Sönmez Bustaş’a satışı yapılan 12 adet Stralis ve 1 adet Daily, firma tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Teslim edilen Stralis’lerin hepsi 450hp Euro 5 motora ve havalı süspansiyona sahip.

Düzenlenen araç teslim törenine Sönmez Bustaş Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Çekiç, başkan vekili Osman Sönmez, Genel Müdür Fahrettin Arabacı, Iveco Araç bölge satış müdürü Cem Ressamoğlu, ağır vasıta satış müdürü Tayfun Karahasan, Özgözde Otomotiv genel müdürü Ercan Aslan katıldı.

Sönmez Bustaş Genel Müdürü Fahrettin Arabacı, bu yıl yaptıkları 2 milyon Euro’luk yenileme yatırımı ile filolarını 125 araca çıkardıklarını söyledi. Bu yatırımlar ile birlikte şirket araç yaş ortalamasının 3.1 gibi ideal bir seviyeye geldiğini ifade eden Arabacı, önümüzdeki 10 yılda Bursa’nın lojistik alanında öneminin daha da artacağını ifade etti.

Törende Fahrettin Arabacı’ya bir plaket veren Iveco Araç satışdan sorumlu genel müdür yardımcısı Davide Righetto ise “Sönmez Bustaş Stralis’i kalitesi, uygun işletme giderleri için tercih etti, satış sonrası desteğimiz ile de her Sönmez Bustaş’ın yanında yer alacağız” .