Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Citroën’de Haziran kampanyası

Türkiye’de Bayraktar Grubu tarafından tüketiciye sunulan Citroën, Haziran ayına özel kampanya ile otomobil sahibi olmayı çok kolaylaştıracak.

Citroën’de Haziran kampanyası

Türkiye’de Bayraktar Grubu tarafından tüketiciye sunulan Citroën, Haziran ayına özel kampanya ile otomobil sahibi olmayı çok kolaylaştıracak. Kampanya kapsamında 12 aya yüzde 0 faiz avantajı da tüketicinin beğenisine sunuldu.

Birbirinden cazip fırsatlar içeren kampanya kapsamında tüketiciler; görüş açısını maksimuma çıkaran Zenith ön camıyla fark yaratan Citroën C3 modeline, 10 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz avantajıyla sahip olabilecek. Bu avantajın yanı sıra isteyen tüketiciler; ortalamada 5,6 lt/100 km yakıt tüketimi ile segmentindeki en iyi yakıt tüketim değerleriyle öne çıkan Citroën C3’e sahip olmak için cazip takas fırsatından da yararlanabiliyor.

Binek araçların yanı sıra ticari araçlarıyla da yoğun ilgi gören Citroen; ticari araç segmentinin önde gelen modeli Citroën Nemo modelinde de, 10 bin TL için 12 ay, yüzde 0 faiz ve perakende indirimi avantajı sunuyor. 180 derece, asimetrik olarak açılan arka kapıları, büyük sürgülü yan kapıları ve alçak yükleme eşiği ile pratik yükleme olanağı sunan Citroën Nemo; güçlü ve dinamik stili, yüksek performanslı ve çevreci motoru ile ticaret hayatında, binek araç konforu arayan kişilere hitap ediyor.

Ayrıca, güç, yakıt tüketimi ve güvenlik alanlarında yüksek performans sergileyen Berlingo Combi satın alanlara ise cruise control, alarm ve park sensöründen oluşan “City Pack” hediye ediliyor.