Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

Soma’nın da tercihi Sultan

Konfor ve ekonominin bir arada sunulduğu Sultan otobüsleri Manisa Soma Belediyesi’nin de tercihi oldu.

Soma’nın da tercihi Sultan

Konfor ve ekonominin bir arada sunulduğu Sultan otobüsleri Manisa Soma Belediyesi’nin de tercihi . Otokar, Manisa Soma Belediyesi Özel Halk Otobüsçülerine 12 adet Sultan Maxi City teslim etti.

Otokar’ın, küçük otobüs pazarının lideri olan Sultan serisinden 12 adet Sultan Maxi City, Manisa Soma Belediyesi Özel Halk Otobüsçülerine teslim edildi.

Düzenlenen teslimat törenine Manisa Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir ve Ulaştırma Müdürü İsmail Şahin, araçları satın alan Emin Kurban ve Burhan Özkay, araçların satışını gerçekleştiren Otokar Yetkili Bayi Yaşar Otomotiv’in sahibi Yaşar Özkan, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı ve Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz katıldı.

Sultan Maxi City

Otokar’ın şehiriçi toplu taşımacılık için özel olarak geliştirdiği Sultan Maxi City 140 BG’lik çevreci Euro 4 motoru ile daha fazla güç ve yakıt ekonomisini birarada sunuyor. Sultan Maxi City, düz arka zemini, arka alçalma özelliği ve engelli rampası ile engelli yolcu taşımacılığına da imkan sağlıyor. Geniş iç hacmi, yüksek tavanı, büyük camları ve rahat koltukları ile konforlu bir yolculuk sunarken tam kuru havalı ABS fren sistemi ve disk frenleri ile de güvenlikten ödün vermiyor.